Φίλησε το μωρό, του είπε «σ’ αγαπώ» και πέθανε

«Έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο του, αφήνοντας πίσω σύντροφο και παιδί

Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια και οι φίλοι του 42χρονου dj Mike Hollingworth, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά στον ύπνο του, αφού πρώτα φίλησε τον 8 μηνών γιο του και του είπε «σ’ αγαπώ».

Ο Mike δεν ξύπνησε ποτέ, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του και χάθηκε.

«Αυτό που με ανακουφίζει είναι ότι το τελευταίο πρόσωπο που κράτησε στην αγκαλιά του ήταν ο γιος μας Sonnie. Θα ζει πάντα μέσα από το αγγελούδι μας», είπε στην Grimsby Telegraph η σύντροφός του Hollie Bridgewater.

«Ήταν δίπλα μου, πέθανε ειρηνικά και δεν πόνεσε. Απλά νόμιζα ότι ροχάλιζε. Μου είπε ότι με αγαπάει και να μην ανησυχώ. Πονάει η καρδιά μου γιατί ο Sonnie ήταν τόσο μικρός. Θα χάσει τα πρώτα του γενέθλια, τα πρώτα του Χριστούγεννα. Αυτό είναι επώδυνο. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ο Sonnie είναι ο απόλυτος σωσίας του. Του μοιάζει απίστευτα. Έχω τον Mike μέσα από τον Sonnie. Θα προσέχει τα παιδιά από τον ουρανό», συνέχισε.

Ο Mike ήταν γνωστός dj στο Cleethorpes και στο Grimsby. Ο θάνατός του ήταν ένα τεράστιο σοκ για την οικογένειά του και για τη σύντροφό του.

«Δε θα είμαι ποτέ πια η ίδια. Περιμένω ακόμα να μου κάνει έκπληξη. Προσπαθώ να είμαι δυνατή για τον Sonnie. O Mike, για όσους τον γνωρίζουν, ζούσε για τα παιδιά του. Είχε αποκτήσει τον 8 μηνών Sonnie, τον 7χρονο Brody Hollingworth, τον Gage Gallagher και την Beth Hullett. Έφυγε περήφανος για μένα και περήφανος για τα παιδιά του. Ήταν γεμάτος αγάπη. Απλά δεν ήξερε πόσο πολύ είχε αγαπηθεί», έγραψε η Hollie στη σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top