Η Μελάνια «άδειασε» τον δικηγόρο του Τραμπ για το σκάνδαλο με την πορνοστάρ «Στόρμι»

«Η κυρία Τραμπ μιλά για τον εαυτό της»

Η Μελάνια άδειασε τον δικηγόρο του Τραμπ ο οποίος έσπευσε να προεξοφλήσει πως η Πρώτη Κυρία δεν είναι ενοχλημένη με την υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πιστεύει στον άνδρα της. Γνωρίζει ότι δεν είναι αλήθεια. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει και η παραμικρή υποψία ότι είναι αλήθεια».

Στη δήλωση αυτή το γραφείο της Μελάνια έστειλε μία σκληρή και σαφή απάντηση:

«Η Κυρία Τραμπ μιλάει για τον εαυτό της. Ευχαριστούμε πολύ.Δεν πιστεύω ότι η Κυρία Τραμπ έχει αναπτύξει τις σκέψεις της, για οποιοδήποτε θέμα, στον κ. Τζουλιάνι» απάντησε η εκπρόσωπος τύπου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Στέφανι Γκρίσαμ.

Η Μελάνια ουδέποτε έως τώρα έχει συζητήσει δημόσια, οτιδήποτε αφορά στην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, αλλά έχει αφήσει ουκ ολίγες φορές να φανεί το πόσο έχει ενοχληθεί.

Το ύφος της είναι πάντα βλοσυρό και αφήνει απόσταση ασφαλείας από τον σύζυγό της που μάταια προσπαθεί να την πιάσει από το χέρι σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

ΣΤΟΡΜΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ: «ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ»

 

«Γνωρίζω τον Τραμπ. Δείτε τις τρεις γυναίκες του. Όμορφες γυναίκες, με κλάση, με υπόβαθρο. Η Στόρμι Ντάνιελς; Πφφφ» δήλωσε ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι.

Με αυτή την φράση ο δικηγόρος του αμερικανού πρόεδρου προσπάθησε για μία ακόμη φορά να διαψεύσει την ανάρμοστη σχέση, αλλά η πληρωμένη απάντηση ήρθε από τον δικηγόρο της Στόρμι:

«Ο κ. Τζουλιάνι είναι ένα μισογύνης. Τα πρόσφατα σχόλια του αναφορικά με την πελάτισσά μου η οποία πέρασε τεστ ανίχνευσης ψεύδους είναι όπως πιστεύουν οι Αμερικανοί αηδιαστικά και εξευτελιστικά».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top