Βασάνισε και σκότωσε τον γιο της, γιατί πίστευε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Τον πυροβολούσε με αεροβόλο όπλο και τον έβαζε να τρώει περιττώματα γάτας

Σκότωσε τον γιο της, γιατί πίστευε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η μητέρα ενός 8χρονου αγοριού στις ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον σύντροφό της βασάνισαν μέχρι θανάτου το παιδί γιατί πίστευαν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η υπόθεση του μικρού Gabriel Fernandez έχει συγκλονίσει το Λος Άντζελες, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το παιδί επί 8 μήνες υπέμενε φρικτά βασανιστήρια από τη μητέρα του και τον εραστή της.

Τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο είναι ανατριχιαστικά. Η 37χρονη Pearl Fernandez και ο 37χρονος σύντροφός της Isauro Aguirre, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο,  έριχναν με αεροβόλο όπλο στα γεννητικά όργανα του παιδιού, τον ψέκαζαν με σπρέι πιπεριού και τον ανάγκαζαν να τρώει περιττώματα γάτας και τον εμετό του.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ του έβαζαν κάλτσες στο στόμα και τον κλείδωναν στη ντουλάπα για να μην ακούνε τις κραυγές τους. Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν παρέλαβαν το παιδί στο νοσοκομείο.

Όπως είπαν ο μικρός Gabriel πέθανε από φρικτά βασανιστήρια. Από τα χτυπήματα είχε ράγισμα στο κρανίο του, τρία σπασμένα πλευρά και σφαιρίδια στον πνεύμονά του.

Ο 8χρονος μετά τη γέννησή του έμενε με συγγενείς του, όμως τον Οκτώβριο του 2012 τον πήρε πίσω η μητέρα του και τον μεγάλωνε μαζί με τον σύντροφό της. Τις αρχές ειδοποίησε για την άγρια κακοποίηση του παιδιού η δασκάλα του, όταν τον είδε να αιμορραγεί μετά από ξυλοδαρμό που είχε υποστεί από τη μητέρα του.

Η κακοποίηση όμως του παιδιού συνεχίστηκε με το παιδί να πηγαίνει στο σχολείο έχοντας ματωμένο χείλος, μαυρισμένα μάτια και μώλωπες στο πρόσωπο. Παρ’ όλ’ αυτά οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να το προστατέψουν.

Μέχρι και σημείωμα αυτοκτονίας είχε γράψει ο Gabriel, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τα βασανιστήρια, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία παρά τις εκκλήσεις των δασκάλων του.

Μετά το θάνατο του μικρού απολύθηκαν δύο κοινωνικοί λειτουργεί και επόπτες, καθώς δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν το παιδί από το μαρτύριο που ζούσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top