Κόλλησε επίτηδες AIDS για να το μεταδώσει σε άλλους

Το ομολόγησε κυνικά στο δικαστήριο

Κόλλησε επίτηδες AIDS για να το μεταδώσει σε άλλους

Ένας 25χρονος Αμερικανός, ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, ομολόγησε στο δικαστήριο ότι έχει κολλήσει τον ιό HIV επίτηδες με αποκλειστικό σκοπό να τον μεταδώσει σε άλλα άτομα.

Ο Stephen Koch είπε ότι αποπειράθηκε να εκθέσεις στον ιό HIV άλλο ένα άτομο και ότι είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα μεθαμφεταμίνων που σκόπευε να την πουλήσει. Ομολόγησε επίσης ότι διακινούσε και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

(Ο Koch)

Οι αστυνομικοί σε έλεγχο στο σπίτι του 25χρονου για τα ναρκωτικά βρήκαν και το σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του.

Από τα μηνύματα μάλιστα που βρέθηκαν εκεί αποδεικνυόταν ότι ο νεαρός είχε προσπαθήσει επίτηδες να κολλήσει τον ιό του AIDS, ώστε στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσει ως όπλο απέναντι σε άλλα άτομα.

Εντόπιζε μάλιστα τα θύματά του σε site γνωριμιών και κανόνιζε να βρεθεί μαζί τους για περιστασιακό σεξ χωρίς προφυλακτικό, ώστε να μεταδώσει τον ιό, χωρίς φυσικά να τους αποκαλύψει τίποτα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά τα έκανε γιατί διακατέχεται από τάσεις αυτοκαταστροφής που τον έχουν οδηγήσει στο περιθώριο και τον έχουν κάνει επιθετικό προς άλλους ανθρώπους.

Ο Koch καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκισης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top