"Control my life": Αυτή είναι η νέα τρέλα του YouTube

Διάσημοι Youtubers λένε στους fans τους να τους ελέγξουν τη ζωή για μια μέρα

Ο Oobah Butler που είναι γνωστός ως freelance writer αποφάσισε να αφήσει τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια των ακολούθων του στο Instagram για μία ημέρα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vice.uk, o Oobah δήλωσε πως οι αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του δεν είναι οι καλύτερες και έτσι επέλεξε να αποφασίσει το Instagram για αυτόν.

Έτσι λοιπόν, για 24 ολόκληρες ώρες οι followers του είχαν την επιλογή να διαλέγουν μέσω του Instagram Poll, πώς θα περνούσε τη μέρα του ο Oobah. Τι ρούχα που θα φορέσει, τι θα φάει, ποια στροφή θα πάρει ακόμα και σε ποιους θα μιλήσει.

Το trend του 2017, επαναλαμβάνεται με γρήγορους ρυθμούς τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Διάσημοι Youtubers δημοσιεύουν βίντεο με τίτλό “I Let My Instagram Followers Control My Life for a Day...”.

Η διαδικασία είναι η εξής: Οι Youtubers δημιουργούν για μία ημέρα περίπου 10 Instagram Polls και αφήνουν τον κόσμο να αποφασίσει για τη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταγράφουν με κάμερα τις κινήσεις τους και δημοσιεύουν το βίντεο στο Youtube.

 

Η τρέλα όμως, δεν σταματάσει εδώ, αφού κάποιοι έχουν δημιουργήσει Poll, που ρωτούν εάν θα έπρεπε σήμερα να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο ή όχι. Το αποτέλεσμα; Να βρεθούν 667 μίλια μακριά απο το σπίτι τους

 

Επιμέλεια: Αντωνία Συμεωνίδου 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top