Νέα πρόκληση: Εκατοντάδες Τούρκοι έφαγαν έξω από το οικουμενικό μνημείο της Αγίας Σοφίας

Νέα επίθεση Ερντογάν κατά του Ισραήλ

Νέα πρόκληση από την Άγκυρα που επέτρεψε σε εκατοντάδες Τούρκους να φάνε έξω από το οικουμενικό μνημείο της Αγιάς Σοφιάς. Η απαράδεκτη συμπεριφορά της συνεχίζεται και στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 78η μέρα.

Το Ραμαζάνι ξεκίνησε και εκατοντάδες Τούρκοι κάθισαν μετά τη Δύση του ήλιου να φάνε στο γρασίδι της πλατείας Σουλτάν Αχμέτ. Μάλιστα, με προκλητικό τρόπο, έστησαν τραπέζια ακόμη και έξω από την Αγιά Σοφιά.

Η συμπεριφορά του Ερντογάν προσβάλλει το Διεθνές Δίκαιο, τόνισε ο Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος το ζήτημα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών. 

«Είναι μία απαράδεκτη συμπεριφορά από την πλευρά της Τουρκίας και του κ. Ερντογάν που προσβάλλει το Διεθνές Δίκαιο, γιατί ενέταξε ένα απλό επεισόδιο σε μία επιθετική στάση, σε μία επιθετική ρητορική», είπε ο Φώτης Κουβέλης.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί ζήτησαν φορητό υπολογιστή, που όμως απαγορεύεται στις φυλακές

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης που επισκέφθηκε χθες τους 2 κρατούμενους στις φυλακές της Αδριανούπολης, αποκάλυψε ότι του ζήτησαν έναν φορητό υπολογιστή, κάτι που όμως απαγορεύεται από την τουρκική Δικαιοσύνη.

Νέα επίθεση Ερντογάν κατά του Ισραήλ

Την ίδια στιγμή, ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε ως "πατέρας " των Παλαιστινίων, εξαπολύοντας νέα πυρά κατά του Ισραήλ:

«Τα Ηνωμένα Έθνη κατέρρευσαν. Δεν θα επιτρέψουμε τον σφετερισμό της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ».

Προκλητική ανάρτηση κατά της Τουρκίας από τον γιο του Νετανιάχου

Την κόντρα Ερντογάν  Νετανιάχου «φούντωσε» ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Γιάιρ με μία προκλητική ανάρτησή του στο Ίνστραγκραμ:

“F@ck Turkey!”  , έγραψε.

 

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top