Ζευγάρι βασάνιζε τα δέκα του παιδιά μέσα σε ένα βρώμικο σπίτι με κόπρανα και σκουπίδια

Συνελήφθη από την αστυνομία

Θύματα άγριας κακοποίησης από τους ίδιους τους γονείς τους είχαν πέσει δέκα παιδιά, ηλικίας από 4 μηνών έως 12 ετών στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως έγινε γνωστό τα δέκα παιδιά κρατούνταν φυλακισμένα μέσα στο σπίτι τους, όπου η μητέρα και ο πατέρας τους φέρονται να τα χτυπούσαν συστηματικά, να καίνε τσιγάρα πάνω στα σώματά τους, να τα χαράζουν με μαχαίρια, μέχρι και να τα χρησιμοποιούν ως στόχους για σκοποβολή.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 29χρονος Τζόναθαν Άλεν και η 31χρονη Ίνα Ρότζερς μεγάλωναν τα δέκα παιδιά τους μέσα σε ένα άθλιο σπίτι, που θύμιζε υγειονομική βόμβα. Οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστικές.

Σάπια τρόφιμα πεταμένα σε όλο το σπίτι, κόπρανα ζώων και ανθρώπων σε όλα τα δωμάτια, σκουπίδια και πεταμένα ρούχα παντού.

Ο Γολγοθάς των δέκα παιδιών αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία τον περασμένο Μάρτιο, όταν αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού τους αναζητώντας έναν έφηβο που είχε εξαφανιστεί από τη γειτονιά.

Οι ίδιοι δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είδαν μπροστά τους. Αμέσως ειδοποίησαν ειδικούς ψυχολόγους που εξέτασαν τα παιδιά και μέσα από τις συζητήσεις μαζί τους αποκαλύφθηκε η άγρια κακοποίηση που βίωναν καθημερινά.

Μάλιστα άτομα από το στενό κύκλο του ζευγαριού, όπως η γιαγιά των παιδιών, γνώριζαν τι γινόταν αλλά δε μιλούσαν.

Η μητέρα της 31χρονης δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι είχε δει τον γαμπρό της να χαστουκίζει ένα από τα παιδιά όταν ήταν ακόμα βρέφος και να του κλείνει με μονωτική ταινία το στόμα για να μην ακούει το κλάμα του.

Το ζευγάρι, το οποίο συνελήφθη αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ήταν μια απολύτως λειτουργική οικογένεια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top