Άφησε το Λονδίνο για να ζήσει στην ζούγκλα του Αμαζονίου

Ο λόγος για μια βρετανίδα μητέρα 52 ετών η οποία αποφάσισε να ζήσει μόνιμα με την οικογένειά της στον Ισημερινό

Άφησε την ζωή της στο Λονδίνο για χάρη της ζούγκλας του Αμαζονίου. Ο λόγος για μια βρετανίδα μητέρα 52 ετών η οποία αποφάσισε να ζήσει μόνιμα με την οικογένειά της στον Ισημερινό.

Η 52 ετών Μαρί Μινχ το πήρε απόφαση. Εγκαταλείπει το πολύβουο Λονδίνο για τη ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι η στιγμή που αντικρίζει για πρώτη φορά το νέο της σπίτι.

Εκεί στη ζούγκλα του Αμαζονίου στον Ισημερινό η Μαρί γνώρισε τον σαμάνο άντρα της πριν από οκτώ χρόνια και τον παντρεύτηκε πριν επιστρέψει στην βρετανική πρωτεύουσα.

Τώρα, αποφάσισε να επιστρέψει εκεί και μάλιστα για πάντα. Θα είναι μόλις το δεύτερο λευκό άτομο που θα μένει στη μικρή κοινότητα μέσα στο άγριο δάσος. Μαζί της έχει και την πέντε ετών σήμερα κόρη της. Ο Κούρι, όπως λέγεται ο ντόπιος άντρας της, έφτιαξε το σπίτι στο οποίο θα μένουν όλοι μαζί και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο του Λονδίνου.

Τα στοιχεία της φύσης δε πτοούν την τολμηρή οικογένεια

Έξι μήνες του πήρε του Κούρι και των άλλων μελών της φυλής του να φτιάξουν την καλύβα όπου θα στεγάσει την οικογένειά του. Για ένα μήνα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν τον καταυλισμό στον οποίο μένει.

Η ζωή εκεί δεν θα είναι εύκολη. Η Mάρι θα ασχολείται με γεωργικές εργασίες ακόμη κι αν το θερμόμετρο έχει σκαρφαλώσει στους 40 βαθμούς Κελσίου. Είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει σε αυτόν τον ασυνήθιστο για εκείνη τρόπο ζωής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top