Τουρκία: Προεκλογικά σποτ με στόχο να υψώσει το εθνικό φρόνημα

Φουλ στο τσιφτετέλι είναι η προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν

Φουλ στο τσιφτετέλι είναι η προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν. Τα σποτάκια του, δείχνουν και τη μόνιμη πολεμοχαρή του διάθεση. 

Στο άκουσμα αυτών των στίχων οι υποστηρικτές του Ταγίπ Ερντογάν παραληρούν. Παρουσιάζεται ως Σωτήρας.

Η διασκευή γνωστού τραγουδιού του Ουγκούρ Ισιλάκ έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν του Τούρκου προέδρου σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Εθνικιστικό παραλήρημα

Με δικά του τραγούδια για το Αφρίν  μπαίνει στη μάχη  ο εκπρόσωπος της προεδρίας

Τίποτε όμως δεν είναι τυχαίο. Ο Ταγίπ Ερντογάν με τα καλοσκηνοθετημένα σποτ ξυπνά το εθνικό φρόνημα των βαθιά μουσουλμάνων και των εθνικιστών που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την πατρίδα. Καβαλούν το άλογό τους και καλπάζουν υποτίθεται εναντίον των εχθρών της Τουρκίας.

Στο παιχνίδι έχει μπει και ο εκπρόσωπος της τουρκική προεδρίας και δεξί χέρι του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν. Γράφει μουσική και τραγουδά για τη νίκη στο Αφρίν.

Επικοινωνιακή στροφή Ερντογάν ακόμη και στους Κούρδους

«Κάθε κίνηση του Ερντογάν είναι προσεκτικά μελετημένη. Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από τη Σμύρνη, προπύργιο των κεμαλιστών που ζητούν 18 νησιά από την Ελλάδα, αρπάζοντας την ευκαιρία να μας επιτεθεί. Την ίδια ώρα, ανεβαίνει στη σκηνή χέρι χέρι με τον  Κούρδο φημισμένο λαϊκό τραγουδιστή Ιμπραήμ Τατλίσες».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top