12χρονος το έσκασε για το... Μπαλί!

Δεν του άρεσε που οι γονείς του δεν θα πήγαιναν στο συγκεκριμένο μέρος

Ένα ανήλικο αγόρι από την Αυστραλία μπόρεσε και ταξίδεψε μόνο του αεροπορικώς στο Μπαλί κάνοντας τις αρχές να ψάχνονται για το πώς τα κατάφερε. Ο μικρός το έσκασε από το σπίτι του με την πιστωτική κάρτα των γονιών του.

Ο 12χρονος ανήσυχος μικρός ταξίδεψε μόνος του αεροπορικώς από το Σίδνεϊ στο Περθ και από εκεί με άλλο αεροπλάνο στο εξωτικό Μπαλί. Τα κατάφερε χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα των γονιών του. Προηγουμένως είχε καυγαδίσει με τη μαμά του.

Δεν του άρεσε όταν οι γονείς του είπαν ότι δεν θα πήγαιναν στο Μπαλί, έτσι άρπαξε το διαβατήριό του και την πιστωτική κάρτα των γονιών του, δεν πήγε σχολείο και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο. 

Πως τα κατάφερε; Επιβιβάστηκε σε πτήση εταιρείας χαμηλού κόστους δείχνοντας μόνο το διαβατήριο και την σχολική του ταυτότητα. Είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο μέσω διαδικτύου.

Τον πρόδωσαν τα social media

Ο μικρός έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, νοίκιασε ένα μηχανάκι και ήπιε μπύρα πριν ένας φίλος του πει στην  μητέρα του για το βίντεο που ανέβασε στα social media και τον έδειχνε να παίζει σε μια πισίνα.

Αμέσως οι γονείς έκλεισαν και αυτοί αεροπορικά εισιτήρια, πήγαν στο Μπαλί και επέστρεψαν όλοι μαζί σπίτι.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top