Αυτός είναι Survivor: Πάλεψε με αρκούδα, καρχαρία και φίδι

Επέζησε από επιθέσεις αρκούδας, καρχαρία και κροταλία!

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν νεαρό σέρφερ κάνει το γύρο του κόσμου. Επέζησε από επίθεση καρχαρία, αλλά αυτή του η περιπέτεια δεν ήταν η πρώτη. Μέσα σε τέσσερα χρόνια δέχθηκε επιθέσεις από αρκούδα αλλά και από φίδι.

Ο περί ου ο λόγος Ντίλαν Γουίλλιαμς είναι σήμερα μόλις είκοσι ετών. Πριν από λίγες μέρες δέχθηκε επίθεση από καρχαρία στη Χαβάη. Τον αντιμετώπισε γενναιά και τελικά κατάφερε να του ξεφύγει.

«Απλώς άρχισα να τον κλωτσάω. Τον κλωτσούσα...Αυτό μπορεί να τον αποθάρρυνε...», ανέφερε ο 20χρονος.

 Αν και λαβωμένος με δαγκωμένο πόδι, κατάφερε να κολυμπήσει περίπου 30 μέτρα, για να βγει στη στεριά, όπου του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Τελικά, ήταν τυχερός, για μία ακόμη φορά, καθώς γλίτωσε με μόνο 7 ράμματα.

Από τη θάλασσα στο βουνό

Ο Γουίλλιαμς πριν από λίγους μήνες είχε χρειαστεί περισσότερα ράμματα από φέτος. Έκανε 9 ράμματα στο κεφάλι, όταν του επιτέθηκε μία αρκούδα, σε κατασκήνωση στο Κολοράντο. Ο Γουίλιαμς κοιμόταν έξω από τη σκηνή του, όταν η αρκούδα άρχισε να δαγκώνει το πίσω μέρος του κρανίου του και να τον τραβά από τον υπνόσακό του.

«Φώναζα, ούρλιαζα, τη κτύπησα στα μάτια, ό,τι μπορούσα, στη μύτη τα αυτιά...», είπε ο Γουίλλιαμς.

Τελικά η αρκούδα κτυπημένη στο μάτι, τον άφησε με το τραύμα στο κεφάλι.

Τυχερός ή ικανός ο 20χρονος;

«Ο μπαμπάς μου λέει να πάω στο Λας Βέγκας να παίξω στα τυχερά παιγνίδια», είπε χιουμοριστικά ο νεαρός.

Ωστόσο, η πρώτη φορά που κινδύνευσε ήταν στη Γιούτα, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας. Τότε, τον είχε δαγκώσει κροταλίας, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Απλώς ήταν άρρωστος για λίγες ημέρες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top