«Πασαρέλα» έκαναν Μπριζίτ και Μελάνια – Με μίνι και ψηλοτάκουνα στον Λευκό Οίκο

Επιτομή του στιλ οι δυο «Πρώτες Κυρίες» - Φωτορεπορτάζ και video

Στον Λευκό Οίκο υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ το ζεύγος Μακρόν.

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν, επισκέφτηκαν τις ΗΠΑ προκειμένου να δώσουν «το παρών» στο πρώτο επίσημο δείπνο που παραθέτει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προς τιμήν ξένου ηγέτη απ΄όταν ανέλαβε την προεδρία.

Όπως είναι φυσικό, την παράσταση έκλεψαν οι δυο Πρώτες Κυρίες, που για ακόμα μια φορά ήταν η επιτομή του στιλ.

Μελάνια Τραμπ και Μπριτίζ Μακρόν, τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, με τις στιλιστικές τους επιλογές να είναι κομψές, σέξι και εντυπωσιακές.

Και οι δυο Πρώτες Κυρίες «ψήφισαν» μίνι. Είναι άλλωστε γνωστή η αδυναμία της Μπριζίτ Μακρόν στις κοντές φούστες και τα κοντά φορέματα. Τη διαφορά έκανε η Μελάνια, η οποία μας έχει συνηθίσει σε φορέματα ή φούστες κάτω από το γόνατο. Ωστόσο αυτή τη φορά είπε να συμβαδίσει με τις στιλιστικές αδυναμίες της Μπριζίτ Μακρόν.

ΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝ

Η  47χρονη «οικοδέσποινα» Μελάνια, επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο Givenchy tuxedo που θύμιζε κάπα, αξίας 2.285 ευρώ, το οποίο συνδύασε με ασορτί Dolce&Gabbana φόρεμα, Christian Louboutin ψηλοτάκουνες γόβες και Christian Dior clutch τσαντάκι.

Η 65χρονη Μπριζίτ Μακρόν, προτίμησε κάτι πιο φωτεινό. Για την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο, φόρεσε ένα custom made παλτό του οίκου Louis Vuitton σε απαλό κίτρινο χρώμα, με ασορτί φόρεμα στο εσωτερικό του. Το όλο σύνολο συνδύασε με μαύρες γόβες και μαύρο τσαντάκι Louis Vuitton, που είναι και ο αγαπημένος της οίκος.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

 

Έπειτα από μια θερμή υποδοχή και ένα δείπνο με τη συνοδεία των συζύγων τους, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν θα υποβάλουν σήμερα σε δοκιμασία τη φιλία τους συζητώντας θέματα στα οποία διαφωνούν, με πρώτα τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και τον εμπορικό πόλεμο. 

Ο Μακρόν, που έχει κάνει τα πάντα για να αποκτήσει στενή σχέση με έναν ηγέτη το όραμα του οποίου είναι διαμετρικά αντίθετο με αυτό του υπόλοιπου κόσμου, θα προσπαθήσει να αλλάξει την άποψη του Τραμπ σε πολλά θέματα. 

Σήμερα το πρωί οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στον Λευκό Οίκο όπου θα συνομιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο επί μισή ώρα και στη συνέχεια για μία ώρα μαζί με τους συνεργάτες τους.

Χθες στη διάρκεια του δείπνου που είχαν οι Μακρόν και Τραμπ μαζί με τις συζύγους τους συζήτησαν για την οικονομική κατάσταση των ΗΠΑ, «τις δημοσκοπήσεις του προέδρου Τραμπ και την προετοιμασία για τις ενδιάμεσες εκλογές» του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων. Μεταξύ των άλλων ζητημάτων στα οποία αναφέρθηκαν ήταν η επιβολή ρυθμιστικών κανόνων στο Διαδίκτυο και η καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης, όπως και η μάχη κατά της τρομοκρατίας.

Αναφέρθηκαν όμως και σε θέματα στα οποία διαφωνούν, όπως η επιβολή δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου που θέλει να επιβάλει ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Σε ό,τι αφορά το εμπόριο, τη Συρία και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας επιθυμούν να αποκτήσουν κοινή ατζέντα», διαβεβαίωσε η γαλλική προεδρία χθες το βράδυ, υπογραμμίζοντας και πάλι «την πολύ φιλική και προσωπική ατμόσφαιρα» που υπήρχε στη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί στο πιο φλέγον ζήτημα: Τι θα γίνει με τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, από την οποία ο Τραμπ θέλει να αποδεσμευθεί, αν δεν γίνουν πιο σκληροί οι όροι που επιβάλλονται στην Τεχεράνη. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top