HΠΑ: Οι προετοιμασίες της Μελάνια Τραμπ για την υποδοχή του ζεύγους Μακρόν

Ο Μακρόν στα ηνία της Ευρώπης

Το ζεύγος Τραμπ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την υποδοχή του ζεύγους Μακρόν στο Λευκό Οίκο.

Η Μελάνια ανυπομονεί να υποδεχτεί τον Εμανουέλ Μακρόν και τη Μπριζίτ. Και μάλιστα ανέβασε αυτό το βίντεο στο Instagram της από τις προετοιμασίες καθώς πρόκειται για το πρώτο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει το ζεύγος Τραμπ σε ξένο ηγέτη από όταν ανέλαβε την προεδρία.

Ο Μακρόν στα ηνία της Ευρώπης

Ο Εμανουέλ μακρόν πάντως φαίνεται ότι αναλαμβάνει τα ηνία της Ευρώπης κάνοντας στην άκρη τη μέχρι τώρα σιδηρά κυρία, Άνγκελα Μέρκελ. Ο Γάλλος πρόεδρος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο βομβαρδισμούς κατά του καθεστώτος Άσαντ στους οποίους συμμάχησε ήρθε πολύ πιο κοντά με τον Ντόναλντ Τραμπ. Εκεί, ήταν απούσα η Άνγκελα Μέρκελ αφού η Γερμανία είχε δηλώσει ότι δε θα συμμετείχε.

Τα εσωτερικά προβλήματα της Άνγκελα Μέρκελ, τα οποία την αποδυνάμωσαν, αλλά και το ΜΠΡΕΞΙΤ ενίσχυσε τη γαλλική επιρροή και δη τον Εμανουέλ Μακρόν.

Χαμόγελα στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους

Να παραμείνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου σχολιάστηκε ιδιαίτερα μία φωτογραφία με τους Αμερικανούς πρώην προέδρους στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους.

Μπροστά στέκεται η Τζορτζ Μπους, ο πρεσβύτερος, ενώ τον περιστοιχίζουν Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Τζορτζ και Λόρα Μπους, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Μελάνια Τραμπ. Η ιδιαιτερότητα στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ότι όλοι είναι χαμογελαστοί ενώ έχουν πάει σε κηδεία. Μάλιστα, σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η χαλαρότητα των πρώην επικεφαλής των Ηνωμένων Πολιτειών και των συζύγων τους.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top