Ένας ο δολοφόνος του ζευγαριού στην Κύπρο, λέει η ιατροδικαστής

Αύριο η κηδεία του ζευγαριού που σφαγιάστηκε στο σπίτι του στην Κύπρο - Πρώτη ανάρτηση: 10:00

Την Τρίτη η κηδεία του ζευγαριού στην Κύπρο

Την Τρίτη στις 15:30 στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο της Λευκωσίας θα γίνει η κηδεία του 60χρονου καθηγητή και της 59χρονης συζύγου του, οι οποίοι σφαγιάστηκαν μέσα στο σπίτι τους.

Η οικογένεια των θυμάτων ζητούν από όσους παραστούν στην κηδεία αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές προς τους άπορους της ενορίας του Τιμίου Σταυρού.

Την ίδια ώρα αναμένεται η Νομική Υπηρεσία να δώσει το πράσινο φως για τη νέα γραπτή κατάθεση του 15χρονου γιου του ζευγαριού παρουσία ψυχιάτρου.

Σύμφωνα με το philenews.com η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωπούλου φαίνεται να σχημάτισε την άποψη ότι στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε μόνο ένα άτομο. Παράλληλα η κ. Σπηλιωπούλου, μετά την αυτοψία, φέρεται να βοήθησε στο να συμπληρωθούν κάποια κενά τα οποία απασχολούσαν τους ανακριτές.

Το ζευγάρι δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Μοναδικός μάρτυρας ήταν ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ο οποίος κατέθεσε στην αστυνομία ότι δύο άγνωστοι σκότωσαν τους γονείς του και του είπαν ότι δε θα τον πειράξουν.

Από τις έρευνες όμως δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο παραβίασης των εισόδων του σπιτιού, ενώ δεν έχουν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα που να δείχνουν ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top