Πρώτη φορά: Ντοκιμαντέρ από τον μυστικό γάμο του John Kennedy Jr με την καλλονή σύζυγό του

Η γοητεία του John F. Kennedy Jr. δεν άφηνε καμιά γυναίκα στον πλανήτη ασυγκίνητη

Ντοκιμαντέρ από τον μυστικό γάμο του John F. Kennedy Jr. που εθεωρείτο μεγάλος καρδιοκατακτητής, ετοιμάζει αμερικανικό κανάλι, 19 χρόνια μετά τον θάνατο του ίδιου και της γυναίκας του.

Η γοητεία του John F. Kennedy Jr. δεν άφηνε καμιά γυναίκα στον πλανήτη ασυγκίνητη. Η λίστα των κατακτήσεων του πολύ μεγάλη. Η Maddona τον κυνήγησε ανελέητα, η Sharon Stone έλιωνε σε κάθε του βλέμμα, η Brooke Shields ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του και η Melanie Griffith δεν είχε μάτια για άλλον άντρα, ενώ η επί χρόνια αγαπημένη του ηθοποιός Daryl Hannah ήταν απαρηγόρητη μετά τον χωρισμό τους.

Με τον θάνατο της Jackie Kennedy, το βάρος του μύθου των Kennedy πέρασε στους ώμους του John, o οποίος χώρισε από την επί 5,5 χρόνια αγαπημένη του, Daryl Hannah, πολύ πριν τον δουν να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με την Carolyn Bessette. Ο πρίγκιπας της Αμερικής, δεν επέλεξε καμία λαμπερή σταρ για να γίνει σύζυγός του. Ερωτεύτηκε την κομψή υπάλληλο του Calvin Klein, Carolyn Bessette. Όταν, ωστόσο, ο Kennedy της έκανε πρόταση ήταν ίσως ο πιο εκλεκτός εργένης του κόσμου. Η Bessette όμως, τον άφησε να περιμένει για 3 εβδομάδες πριν πει τελικά το «ναι».

Το ζευγάρι δεν γλίτωσε από την κατάρα των Kennedy

H κατάρα των Kennedy χτύπησε και τον J. F. Kennedy Jr. τρία χρόνια μετά τον γάμο του, στις 16 Ιουλίου του 1999,  το ζευγάρι και η αδελφή της Carolyn, σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή μονοκινητήριου αεροσκάφους που πιλοτάριζε ο John.

Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τον γάμο του John F. Kennedy Jr.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα οι εικόνες της πιο ευτυχισμένης τους στιγμής θα προβληθούν σε ένα δίωρο ντοκιμαντέρ, το οποίο ετοιμάζει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο TLC.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top