Νταντά από την κόλαση

Επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στο ανυποψίαστο θύμα της και την μαχαίρωσε 15 φορές

Σε 11 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια νταντά η οποία σκότωσε τη μητέρα ενός παιδιού τριών ετών μπροστά στα μάτια του, για να κάνει δική της την οικογένεια.

Η Αικατερίνα Κρίσοβα, 29 ετών, είναι η νταντά από την κόλαση. Σκότωσε τη μητέρα του μόλις τριών ετών παιδιού που πρόσεχε μπροστά στα αθώα μάτια του.

Η Κρίσοβα επιτέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο στο ανυποψίαστο θύμα της και την μαχαίρωσε 15 φορές.

Όταν ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας επέστρεψε στο σπίτι ανήσυχος επειδή εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του, είδε το αγοράκι του να κλαίει με αναφιλητά πάνω από το ματωμένο πτώμα της μαμάς του. Βρήκε μάλιστα την νταντά να έχει αγκαλιάσει τον γιό του.

«Αυτό που αντίκρυσα εκεί… ήταν φριχτό. Μια αληθινή αιματηρή φρίκη. Όταν μπήκα μέσα, η σύζυγός μου κειτόταν εκεί, σε μια λίμνη αίματος. Το μαχαίρι ήταν δίπλα της. Η νταντά μας, ήταν επίσης εκεί, αγκαλιάζοντας το παιδί» λέει ο Αλεξέι Μπέλοφ, σύζυγος του θύματος.

Κλεισμένη μέσα σε κλουβί, όπως συνηθίζεται στα ρωσικά δικαστήρια, η φόνισσα ομολόγησε ότι διέπραξε το απεχθές έγκλημά της από ζήλια. Ήθελε κι εκείνη να έχει μια αγαπημένη οικογένεια.

«Ονειρευόμουν να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Ήταν σαν ομίχλη μέσα στο μυαλό μου. Δηλώνω ένοχη», εξομολογείται η ίδια.

Αισθανόταν άλλωστε, πάντοτε ότι εκείνη ήταν η μητέρα του παιδιού αφού το θύμα της έλειπε από το σπίτι πολλές ώρες λόγω της δουλειάς της

«Ήμουν με τον Πάβελ από τις 8 το πρωί ως τις 11 το βράδυ. Τον τάιζα, έπαιζα μαζί του, ήμουν σα μητέρα του και με αγαπούσε επίσης», προσθέτει η Κρίσοβα.

Τελικά το δικαστήριο την καταδίκασε σε 11 χρόνια φυλάκιση. Η άγρια δολοφονία έγινε στο σπίτι της οικογένειας στο Αικατερίνενμπουργκ.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top