Χεράκι-χεράκι Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ για το Πάσχα – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με την πορνοστάρ

Ενωμένο και… «αγαπημένο» το Προεδρικό ζεύγος μετά το σκάνδαλο «Στόρμι»

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν ανήμερα του (Καθολικού) Πάσχα ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ μετά το σκάνδαλο με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έβαλε «φωτιά» στο γάμο του Προεδρικού ζεύγους με τις αποκαλύψεις της (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ έκαναν την ανατροπή καθώς εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι (πράγμα σπάνιο για την Πρώτη Κυρία) στο Παλμ Μπιτς, εκεί όπου παντρεύτηκαν πριν από 13 χρόνια.

Μαζί τους ήταν και η μικρότερη κόρη του Τραμπ, η 24χρονη Τίφανι.

Να σημειώσουμε, ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση του Προεδρικού ζεύγους έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά την πιπεράτη τηλεοπτική συνέντευξη της «Στόρμι» (κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ), η οποία μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως με τον Τραμπ πέρασαν μια νύχτα πάθους, μόλις ένα χρόνο μετά τον γάμο του με τη Μελάνια, και μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μπάρον.

Μάλιστα η «Στόρμι» υποστηρίζει πως μέσω του δικηγόρου του ο Τραμπ προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ η ίδια πλέον υπόσχεται να βγάλει τα πάντα στη φόρα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top