ΗΠΑ: 27χρονη δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της!

Δείτε το βίντεο

Σάλος στην Αριζόνα. Δασκάλα που την θεωρούσαν υπόδειγμα είχε ερωτική σχέση με 13χρονο μαθητή της. Οι γονείς του μαθητή ανακάλυψαν τη σχέση όταν τους ήρθε ειδοποίηση από μια εφαρμογή, ότι ο γιος τους δέχεται ανάρμοστα μηνύματα στο κινητό του.

Με σκυμμένο κεφάλι και χειροπέδες η Brittany Zamora οδηγείται στις αρχές. Λέξη δεν λέει στους δημοσιογράφους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η 27χρονη δασκάλα ζούσε στιγμές πάθους με τον 13χρονο μαθητή της.  Όπως στην ταινία «the teacher»….

Μια εφαρμογή στο κινητό αποκάλυψε την απαγορευμένη ερωτική σχέση.

Αντί για μάθημα, έκαναν σεξ, αντάλλασαν ερωτικά μηνύματα. Αυτά βρήκαν οι γονείς του παιδιού και ενημέρωσαν την αστυνομία.  Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη σχολική κοινότητα.

Παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα, αλλά ποθούσε τον 13χρονο μαθητή της

Η Brittany Zamora ήταν 3 χρόνια παντρεμένη. Έδειχνε τρισευτυχισμένη στην αγκαλιά του παιδικού της έρωτα. Στην πρόταση γάμου, μετά από ελεύθερη πτώση, δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Πολλές δασκάλες μιλούν τη γλώσσα του σώματος με μαθητές

Τίποτα από αυτά δεν θυμόταν η δασκάλα, όταν έβλεπε τον 13χρονο μαθητή της. Πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και δεν είναι η μόνη…. Η Χάιλι Γουέι απολύθηκε γιατί έπαιζε με δύο 17χρονους μαθητές της. Η Αλεξάνδρα Βέρα καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης, γιατί έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της. Η Κιμ Νάκουιν ξάπλωνε με μαθήτριες της και γλίτωσε δύο φορές τη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top