Μεγάλη πυρκαγιά σε χώρο γυρισμάτων ταινίας με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis – Νεκρός ένας πυροσβέστης

Οι αρχές εντόπισαν τον πυροσβέστη χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη Νέα Υόρκη, μετά από μάχη με τις φλόγες σε υπόγειο, πρώην jazz club στο Χάρλεμ (έκλεισε το 2011), το οποίο χρησιμοποιήθηκε για γυρίσματα ταινίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα) λίγο πριν το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας "Motherless Brooklyn", σε σκηνοθεσία του Edward Norton, με πρωταγωνιστές τους Bruce Willis, Willem Dafoe και Alec Baldwin.

Οι φλόγες και πυκνός καπνός έβγαιναν από τα παράθυρα, καθώς οι πυροσβέστες εισέβαλαν στο πενταόροφο κτίριο με τις μάνικες νερού.

Οι αρχές εντόπισαν τον πυροσβέστη χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για τον 37χρονο Michael R. Davidson, ο οποίος ήταν 15 χρόνια στο Σώμα, παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Φέρεται να διαχωρίστηκε από τους άλλους πυροσβέστες όταν μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο Επίτροπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης Daniel Nigro ανέφερε ότι δύο άλλοι πυροσβέστες υπέστησαν εγκαύματα και είναι σε σοβαρή κατάσταση και πως άλλοι τρεις ακόμα τραυματίστηκαν.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά είναι υπό διερεύνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top