Άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο ολλανδικό κοινοβούλιο

Σοκαριστικό βίντεο μέσα από την αίθουσα της ολομέλειας

Πανικός επικράτησε την Πέμπτης στο ολλανδικό κοινοβούλιο, όταν ένας 65χρονος άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τα θεωρεία της Βουλής, έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, περάσει κάτι στο λαιμό του, πιθανότατα για να κρεμαστεί.

Τη στιγμή που ο άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κατέγραψε κάμερα μέσα στο κοινοβούλιο, καθώς εκείνη την ώρα στο βήμα ήταν ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Άνρο Ρούτε.

Αντιλαμβανόμενος τι έχει συμβεί, ο Ρούτε έβαλε έντρομος το χέρι του στο στόμα κι αμέσως εγκατέλειψε το βήμα, φωνάζοντας σε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας τις προηγούμενες εβδομάδες διαδήλωνε έξω από το κοινοβούλιο, ζητώντας τη νομιμοποίηση της κάνναβης και της μαριχουάνας.

Από φωτογραφίες μάλιστα που ανέβηκαν στα social media, φαίνονται διασώστες να έχουν φτάσει στη βουλή και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 65χρονο.

Βουλευτής της ολλανδικής βουλής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι μαζί με έναν συνάδελφό της κρατούσαν το κεφάλι του άνδρα για να μη σπάσει ο λαιμός του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top