H στιγμή που το αυτόνομο όχημα της Uber χτυπά και σκοτώνει γυναίκα ποδηλάτη στην Αριζόνα (video)

Προσοχή σκληρές εικόνες

Το video από τη στιγμή που αυτόνομο όχημα της Uber χτυπά και σκοτώνει γυναίκα ποδηλάτη στην πολη Τέμπε, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Αριζόνα.

Όπως θα δείτε και στις σοκαριστικές εικόνες, στο video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τόσο από το εσωτερικό και από το εξωτερικό του οχήματος, το ταξί (μάρκας Volvo) δεν «κόβει» ταχύτητα όταν στο δρόμο εμφανίζεται ξαφνικά με το ποδήλατό της, η 49χρονη Ελέιν Χέρζμπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτόνομο όχημα της Uber παρέσυρε και σκότωσε πεζή

Το ταξί κινείται σε σκοτεινό, άδειο και μεγάλο δρόμο όταν την εμφάνισή της κάνει η 49χρονη ποδηλάτης.

Η χειριστής του οχήματος (που αναγνωρίστηκε ως η 44χρονη Ραφαέλα Βάσκες), κοιτά κάτι αλλά όχι τον δρόμο (καθώς έχει βάλει το όχημα στον αυτόματο).

Κάποια στιγμή, βλέπει ξαφνικά μπροστά της την 49χρονη και σοκάρεται. Δυστυχώς όμως είναι αργά για την άτυχη γυναίκα η οποία χάνει τη ζωή της από το αυτόνομο όχημα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΟΔΗΓΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

 

Αν και τα αυτόνομα ταξί της Uber διαθέτουν αισθητήρες ραντάρ και υποτίθεται πως εντοπίζουν πεζούς, ποδηλάτες, άλλα αυτοκίνητα ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο, έχουν επίσης και τους «οδηγούς ασφαλείας» που κάθονται μπροστά και μπορούν να επέμβουν και να πάρουν τον έλεγχο του οχήματος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι συνέβη, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν και ποινικές διώξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top