Μωρό μόλις 23 εβδομάδων κατάφερε να επιβιώσει - Ο εγκέφαλος φαινόταν μέσα από το δέρμα του!

Στιγμές αγωνίας έζησε μια μητέρα, καθώς το νεογέννητο πρόωρο μωράκι της προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή μόνο με έναν πνεύμονα

Μετά την γέννηση της κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες

Στιγμές αγωνίας έζησε μια μητέρα, καθώς το νεογέννητο πρόωρο  μωράκι της προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή μόνο με έναν πνεύμονα σε λειτουργία και με το βάρος του να μην ξεπερνά τα 550 γραμμάρια.

Η Τσέρι Πράις σε ηλικία 22 ετών γέννησε πολύ  πρόωρα μόλις στις 23 εβδομάδες και 6 ημέρες της κύησης την μικροσκοπική Χέιλι Ντιλόν, με βάρος μόλις 550 γραμμάρια. Ο ένας πνεύμονας γρήγορα κατέρρευσε και η μικρούλα Χέιλι έμεινε 7 λεπτά χωρίς να αναπνέει.

18 ημέρες μετά την γέννηση της και αφού οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, η μητέρα κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τη μικρή Χέιλι.

Όπως δήλωσε αργότερα η ίδια, η Χέιλι ήταν τόσο μικροσκοπική και εύθραυστη, που ο εγκέφαλος της διακρίνονταν μέσα από πολύ λεπτό κόκκινο δέρμα του κεφαλιού της!

 Μάλιστα η μητέρα ανέφερε πως το μωράκι έμοιαζε με μικρό κόκκινο εξωγήινο. Τελικά αφού πέρασαν τρεις μήνες μεγάλης αγωνίας, οι γονείς της Χέιλι που τώρα αναπτύσσεται σωστά,  την έφεραν στο σπίτι και δηλώνουν πανευτυχείς και περήφανοι για την κόρη τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top