ΗΠΑ: 9χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 13χρονη αδελφή του – Δεν τον άφηνε να παίξει με ένα video game

Η σφαίρα διαπέρασε το κρανίο της - Νέα ενημέρωση: 22:04

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας από τις ΗΠΑ, όπου 9χρονος στο Μισισίπι, πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη αδελφή του, επειδή δεν τον άφηνε να παίξει με το video game του.

Σύμφωνα με το BBC, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου. Όταν η αδελφή του αρνήθηκε να του δώσει την κονσόλα του video game για να παίξει, ο 9χρονος άρπαξε ένα όπλο (το οποίο δεν είναι ακόμα σαφές πως βρέθηκε στην κατοχή του), και την πυροβόλησε από πίσω με αποτέλεσμα η σφαίρα να διαπεράσει το κρανίο της.

Το 13χρονο κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του, σε νοσοκομείο του Μέμφις.

Τραγική ειρωνία; Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και τάιζε τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας όταν συνέβη το περιστατικό.

Προς το παρόν είναι άγνωστο τι είδους συνέπειες θα αντιμετωπίσει ο μικρός, ενώ ο σερίφης της κομητείας Μονρόε Σέσιλ Καντρέλ,δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Clarion Ledger πως:

«Είναι μόλις εννέα ετών. Φαντάζομαι ότι το έχει δει αυτό σε βίντεο γκέιμς ή στην τηλεόραση. Δεν είμαι σίγουρος αν ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ξέρω όμως ότι μιλάμε για μια τραγωδία».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top