Μύδροι Ερντογάν εναντίον Ελλάδας και Ευρώπης: «Θα ανοίξω τα σύνορα και δε θα ξέρετε πού να κρυφτείτε»

Ξέσπασε μετά από το τρίτο «όχι» στην έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών

Μύδροι Ερντογάν εναντίον Ελλάδας και Ευρώπης

Λίγες μόλις ώρες μετά από την τρίτη απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου για την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεσπάθωσε εναντίον της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης.

 Μιλώντας μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, μετά από την κηδεία πεσόντος στο Αφρίν, ο Ερντογάν άρχισε πάλι τις απειλές εναντίον της Ευρώπης και της χώρας μας.

«Φτάνουμε στο τέλος», είπε αναφερόμενος στην επιχείρηση στην Αφρίν, ενώ μιλώντας για το προσφυγικό είπε:

«Φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία. Αν ανοίξουμε τις πόρτες (σ.σ. σύνορα) δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Με παρακαλέσατε να μην ανοίξω τα σύνορα. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε»!

Όσον αφορά τους βομβαρδισμούς στο Αφρίν, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστούν και πως κάνει ό,τι μπορεί για να προστατευθούν οι άμαχοι, ενώ πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι της πόλης καταπιέζονται και ο ίδιος πραγματοποιεί τις επιθέσεις για να τους σώσει.

Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν ούτε οι ΗΠΑ για τις οποίες είπε:

«Είμαστε ένα έθνος 81 εκατομμυρίων. Δεν θα μας πουν τι να κάνουμε; Που είναι το FETΟ. Στην Πενσιλβάνια», είπε αναφερόμενος στον Φετουλάχ Γκιουλέν και το κίνημά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top