Γαλλία: Σε ηλεκτρονική δημοπρασία για πρώτη φορά το ιστορικό κάστρο του Μαρκήσιου του Μοντεσπάν

Η τιμή εκκίνησης έχει ορισθεί στο ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες ευρώ

Ένα εντυπωσιακό ιστορικό Κάστρο αυτό του Μαρκήσιου του Μοντεσπάν, βγαίνει σε δημοπρασία στη Γαλλία καθώς οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούν πια να το συντηρήσουν. Η τιμή εκκίνησης έχει ορισθεί στο ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες ευρώ και η δημοπρασία θα είναι διαδικτυακή.

Έχουν μόνο 36 ώρες  στη διάθεση τους οι υποψήφιοι αγοραστές από όλο τον κόσμο για να αποκτήσουν το διάσημο αναγεννησιακό Κάστρο  Σεντ Ελίξ στη δημοπρασία της 19ης Απριλίου. Είναι η πρώτη φορά στη Γαλλία που ένα Κάστρο γεμάτο ιστορία πωλείται σε δημοπρασία στο ίντερνετ.

Το εντυπωσιακό Κάστρο βρίσκεται κοντά στην Τουλούζη και είναι γεμάτο ιστορία.  Ηταν η τελευταία κατοικία του Μαρκήσιου του Μοντεσπάν που η γυναίκα του υπήρξε ερωμένη του βασιλιά Ηλιου του Λουδοβίκου του 14ου

Συνολικά απαρτίζεται από 25 δωμάτια κατανεμημένα σε τρείς ορόφους εκ των οποίων τα 14 είναι υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους.

Το Κάστρο, που δεν κατοικείται βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ο ιδιοκτήτης του το αγόρασε και το ανακαίνισε το 1980. Το εμβαδόν του είναι 1350 τετραγωνικά και βρίσκεται σε έκταση 29. 000 τετραγωνικών μέτρων.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό Δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό Δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top