Ο Πούτιν για τη Μελάνια: «Δεν προσπάθησα να τη στρατολογήσω αν και παλιά μου άρεσε να το κάνω»

Ο Ρώσος Πρόεδρος αποκάλυψε τι είχαν συζητήσει οι δυο τους στη σύνοδο των G20 τον περασμένο χρόνο

Ο Πούτιν απαντά αν στρατολόγησε τη Μελάνια

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης Μαρτίου στη Ρωσία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν βγάζει προς τα έξω μια άλλη εικόνα του εαυτού του, πιο… «προσιτή», απαντώντας σε «καυτά» ερωτήματα που «ταλάνιζαν» τα διεθνή ΜΜΕ για πολύ καιρό.

Ένα από αυτά, ήταν και η συνάντηση του με τη Μελάνια Τραμπ τον περασμένο χρόνο (Ioύλιο του 2017) στη Σύνοδο των G20 στο Αμβούργο.

Το τετ-α-τετ του Ρώσου Προέδρου και πρώην πράκτορα της KGB, με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, είχε κάνει τα φλας των μηχανών να πάρουν φωτιά, ενώ πολύ μελάνι χύθηκε και για το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν οι δυο τους.

Τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, καθώς ο ίδιος ο Πούτιν, αποκάλυψε σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε ως μέρος ενός νέου ντοκιμαντέρ για το πρόσωπό του, πως συζήτησε με τη Μελάνια για αρκούδες, τίγρεις και τα δικαιώματα μητρότητας.

Όπως εξήγησε, κατά τη διάρκεια του σύντομου τετ-α-τετ τους, ο ίδιος προσπάθησε να «διασκεδάσει» τη Μελάνια και την Εμανουέλα Μάουρο, σύζυγο του Ιταλού Πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι, περιγράφοντάς τους το καθεστώς που υπάρχει στη Ρωσία με τα δικαιώματα μητρότητας.

«Έδειξαν να ενδιαφέρονται πολύ γι΄αυτά. Ενθουσιάστηκαν από το πόσο large είμαστε με τις συγκεκριμένα παροχές» δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος στον δημοσιογράφο Vladimir Solovyev, ο οποίος στη συνέχεια τον ρώτησε:

«Προσπαθήσατε να τις στρατολογήσετε;» με τον Πούτιν δίχως δισταγμό να απαντά:

«Όχι, έχω σταματήσει να το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό… Αν και λάτρευα να το κάνω. Ήταν η δουλειά μου για πολλά χρόνια» είπε χαμογελώντας, προφανώς γιατί θυμήθηκε την περίοδο που ως πράκτορας της KGB στη Γερμανία επί Σοβιετικής Ένωσης είχε αναλάβει το ρόλο της στρατολόγησης.

Τέλος, ο Πούτιν αποκάλυψε πως μίλησε στις δυο «Πρώτες Κυρίες» για τις ομορφιές της φύσης της Ρωσίας και για την άγρια ζωή της:

«Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, καυχήηθηκα λιγάκι για το μέγεθος της ψαριάς μου. Πώς μπορεί κανείς να μιλά για ψάρεμα και να μην καυχηθεί έστω και λίγο;» αναρωτήθηκε ο Ρώσος Πρόεδρος.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top