Γνωστός καθηγητής πολιτικών επιστημών σκότωσε τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε

Η οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Αμερική

Ένας  πολύ γνωστός καθηγητής πολιτικών επιστημών στις Ηνωμένες Πολιτείες, διάσημος από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις,  πυροβόλησε τους δυο έφηβους γιους του και στο τέλος αυτοκτόνησε.

Τα παιδιά του είχαν ταλέντο στη μουσική και μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας τους ανέβαζε πυκνά συχνά στο youtube βίντεο από τις εμφανίσεις των γιων του.

Όπως θα δείτε και στο video, oι αδερφοί Ρακμαν 14 και 12 ετών, ξεσήκωναν το νεανικό κοινό στις συναυλίες τους, όμως η φωνή και η μουσική τους σίγησαν για πάντα καθώς τα αγόρια βρέθηκαν νεκρά στα υπνοδωμάτιά τους, στην οικογενειακή κατοικία στο Ιλινόις.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο πατέρας τους, ο γνωστός για τις πολιτικές του αναλύσεις καθηγητής P. S Ράκμαν, πυροβόλησε τους γιους του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η μητέρα των παιδιών η οποία μοιραζόταν την επιμέλεια με τον πατέρα, ανησύχησε όταν τους αναζήτησε και δεν τους βρήκε.

Τελικά η αστυνομία ανακάλυψε τα άψυχα σώματά τους στο σπίτι του πατέρα. Τα δυο παιδιά όπως και ο καθηγητής έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top