Το Λονδίνο «θάφτηκε» στο χιόνι – Ακραίες καιρικές συνθήκες και εντυπωσιακές εικόνες

Στα λευκά η Μεγάλη Βρετανία – Συναγερμός από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Στο έλεος του χιονιά από τη Σιβηρία έχει «παραδοθεί» το Λονδίνο, με τις εικόνες που έρχονται από την ντυμένη στα λευκά πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, να είναι άκρως εντυπωσιακές.

Όπως θα δείτε και στο video, οι ακραίες καιρικές συνθήκες «χτύπησαν» τη Βρετανία χθες Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν πως το δριμύ ψύχος ίσως είναι και το χειρότερο που έχει βιώσει η Βρετανία τα τελευταία 27 χρόνια.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κόκκινο συναγερμό για τα ακραία φαινόμενα, προειδοποιώντας πως αυτές οι συνθήκες θα συνεχιστούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τhe Beast from the East» - Ο χιονιάς που σάρωσε την Ευρώπη

Αποτέλεσμα του χιονιά είναι να έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς οι καθυστερήσεις πτήσεων είναι συχνές, ενώ μεγάλα τμήματα του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου έχουν βγει εκτός λειτουργίας.

Προβλήματα όμως δημιουργήθηκαν και στο Μετρό του Λονδίνου, καθώς πολλές γραμμές (συμπεριλαμβανομένης και της γραμμής Picadilly που ενώνει το κεντρικό Λονδίνο με το αεροδρόμιο του Heathrow), αντιμετώπισαν σοβαρές καθυστερήσεις.

Τέλος, εκατοντάδες σχολεία έμειναν κλειστά για δεύτερη μέρα στη σειρά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top