«Ήμουν σκλάβα για 7 χρόνια»: Την κρατούσε φυλακισμένη, τη βίαζε και την άφησε 38 κιλά από την πείνα

Έκανε δύο παιδιά στη διάρκεια της αιχμαλωσίας της - Νέα ενημέρωση; 21;20

Τον εφιάλτη ζούσε επί 7 χρόνια η 25χρονη σήμερα Natasha Serebriy, μοντέλο από την Ουκρανία, στα χέρια ενός αδίστακτου επιχειρηματία. Ο εν λόγω επιχειρηματίας την κρατούσε φυλακισμένη ως σκλάβα του σεξ στην Τουρκία και τη Ρωσία.

Στη διάρκεια της αιχμαλωσίας της η 25χρονη έκανε δύο παιδιά. Ο Vyacheslav R., την βίαζε και τη χτυπούσε καθημερινά. Επιπροσθέτως, την άφηνε χωρίς φαγητό, με αποτέλεσμα η εικόνα της να θυμίζει θύμα ανορεξίας. Επίσης, είχε σπασμένα πλευρά και δάχτυλα, κατεστραμμένα όργανα, τραύματα στο κεφάλι και βλάβες στο ορθό έντερο.

Η άλλοτε όμορφη κοπέλα είχε επίσης αναιμία λόγω απώλειας αίματος για 3 μήνες, που παραλίγο να τη σκοτώσει.

Η Natasha είπε ότι ο δυνάστης της, 30 χρόνια μεγαλύτερος, πρωτα άρχισε να τη χτυπά ένα μήνα από τη γνωριμία τους, όταν εκείνη ήταν ακόμη 18. Πιστεύεται ότι η 25χρονη υπέφερε από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, έχοντας αισθήματα για τον άνδρα που την απήγαγε.

Της απαγόρευσε να έχει τηλέφωνο, την απέκοψε από τους δικούς της και από κάθε κοινωνική επαφή, ενώ την έδερνε μπροστά στις κόρες της, ηλικίας σήμερα τριών και πέντε ετών.

Η κοπέλα είχε μπροστά της μια πολλά υποσχόμενη καριέρα μοντέλου όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Vyacheslav, ο οποιος στην αρχή της έδειχνε στοργή και αφοσίωση, αλλά γρήγορα αποκάλυψε το πραγματικό του, βίαιο πρόσωπο. Άρχισε να της ασκεί ψυχολογική και σωματική βία κι όταν ήταν έξι μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί την πήρε στην Τουρκία και την έκρυψε.

«Ήμουν μια σκλάβα. Δεν είχα δυνατότητα διαφυγής. Μου πήρε ταυτότητα, διαβατήριο, όλα τα έγγραφα. Μου απαγόρευε να μιλάω με τους φίλους και τη μητέρα μου, λέγοντας ότι μου ασκεί αρνητική επίδραση. Με απέκοψε από τους συγγενείς μου, δεν με άφηνε να μιλάω με τους γείτονες. Με έδερνε μπροστά στους συνεργάτες του όταν μας επισκέπτονταν», λέει η 25χρονη.

22 μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της έφερε στον κόσμο ένα άλλο κοριτσάκι. Η αρχή του τέλους του δράματός της ήταν όταν ο γιος του Βιάτσεσλαβ από τον πρώτο του γάμο είδε τα βασανιστήρια που της έκανε και τον κατήγγειλε στην τουρκική αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top