Νέα υπόθεση με γονείς-τέρατα: Κρατούσαν φυλακισμένα, χωρίς νερό και τροφή τα τέσσερα παιδιά τους

Ούτε πρόσβαση σε τουαλέτα δεν είχαν – Πώς κατάφερε ένα από αυτά να δραπετεύσει - Νέα ενημέρωση; 20:55

Μετά την υπόθεση της οικογένειας Τέρπιν που έκανε το γύρο του κόσμου επειδή οι γονείς κακοποιούσαν τα 13 παιδιά τους τα οποία είχαν φυλακισμένα και αλυσοδεμένα, μια νέα ανατριχιαστική ιστορία με γονείς-τέρατα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, ο Μπενίτο και η Κάρολ Γκουτιέρεζ από την Αριζόνα, είχαν αλυσοδεμένα τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά τους (όλα ηλικίας 6-12 ετών), δίχως πρόσβαση σε τροφή ή νερό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα παιδιά κατάφερε να το σκάσει για να ζητήσει βοήθεια.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει πως το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, οι Αρχές απάντησαν στην κλήση ενός υπαλλήλου, ο οποίος υποστήριζε πως ένα μικρό αγοράκι σε πολύ άσχημη κατάσταση είχε ζητήσει να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του παιδιού και εκεί ανακάλυψαν την τραγική αλήθεια, καθώς βρήκαν τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας που ζούσαν εκεί με τους θετούς γονείς τους σε απαίσιες συνθήκες.

Από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως τα κρατούσαν σε ξεχωριστά δωμάτια τα οποία κλείδωναν απ΄έξω χωρίς πρόσβαση σε φαγητό, νερό, φως και τουαλέτα για περισσότερες από 12 ώρες την ημέρα.

Ένα δωμάτιο είχε μόνο έναν κουβά ως τουαλέτα.

Το αγοράκι που δραπέτευσε, κατάφερε να βγει από το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια.

Όλα τα παιδιά απομακρύνθηκαν αμέσως από το σπίτι του τρόμου, στον 69χρονο Μπενίτο Γκουτιέρεζ και στην 64χρονη Κάρολ Γκουτιέρεζ, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών.

Οι γονείς-τέρατα βρίσκονται στο κέντρο κράτησης της περιοχής, ενώ είναι απορίας άξιον πώς κατάφεραν να περάσουν τους απαραίτητους ελέγχους.

 

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top