Πλήρωσε να σκοτώσουν τους γονείς του αλλά έπεσε στη φάκα

Πόζαραν ως αιμόφυρτοι νεκροί για να πειστεί ο στυγνός κανακάρης τους ότι το συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε...

Αδίστακτος νεαρός Ρώσος πλήρωσε εκτελεστή για να σκοτώσει τους πλούσιους γονείς του και τη μικρή του αδελφή. Έπεσε όμως στην δική τους παγίδα...

Οι αστυνομικοί παίρνουν σηκωτό τον 22χρονο Ρώσο. Συνέλαβε σατανικό σχέδιο για να ξεφορτωθεί τους γονείς και την 10χρονη αδελφούλα του για να κληρονομήσει μόνος του την μεγάλη οικογενειακή περιουσία.

Σκέφτηκε να προσλάβει εκτελεστή για να τους ξεκάνει, καθώς δυο προηγούμενα σχέδιά του δεν τα πραγματοποίησε. Άρχισε να ψάχνει στον υπόκοσμο. Ήταν όμως απρόσεκτος. Οι αρχές τον μυρίστηκαν και του έστησαν παγίδα. Ένας μυστικός αστυνομικός εμφανίστηκε ως πληρωμένος δολοφόνος. Ο αδίστακτος γιος έφαγε το.. δόλωμα... Συμφώνησε να πληρώσει 43.000 ευρώ.

Έδωσε στον φονιά λεπτομερείς οδηγίες για να βρει μόνους τους δικούς του και να αποφύγει τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους, στο Σότσι. Ζήτησε μάλιστα φωτογραφία των πτωμάτων ως απόδειξη. Η αστυνομία έβαλε στο παιχνίδι και τους άμοιρους γονείς, που αρχικά δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους.

Πόζαραν ως αιμόφυρτοι νεκροί για να πειστεί ο στυγνός κανακάρης τους ότι το συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε. Κι εκείνος έπεσε στη φάκα. Είδε την αιματοβαμμένη φωτογραφία και περιχαρής είπε στον 'εκτελεστή' ότι θα τον πληρώσει μόλις πάρει την κληρονομιά. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επιτόπου. Για την αρρωστημένη απληστία του, ίσως περάσει 15 χρόνια στη φυλακή…

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top