Την πάτησε από το σόι του ο Τραμπ! Οι γονείς της Μελάνια χρησιμοποίησαν ρύθμιση που θέλει να καταργήσει

Άρχισαν οι επικρίσεις από τους Δημοκρατικούς

Την πάτησε ο Τραμπ με νόμο που θέλει να καταργήσει

Χρήση ενός προγράμματος επανένωσης οικογενειών, αξιοποίησαν οι γονείς της Μελάνια Τραμπ, ώστε να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι ΗΠΑ, όμως το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να το καταργήσει.

Συγκεκριμένα ο Βίκτορ και η Αμαλία Κναβς κατάγονται από την Σλοβενία και έκαναν χρήση ενός προγράμματος το οποίο ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επικρίνει θεωρώντας το «παραθυράκι» για είσοδο μεταναστών στις ΗΠΑ και μάλιστα έχει δεσμευθεί να καταργήσει.

Σύμφωνα με αυτό πολίτες που είναι Αμερικανοί υπήκοοι, όπως η Μελάνια Τραμπ, κάνουν χρήση του δικαιώματος χορήγησης βίζας για τους πολύ στενούς συγγενείς τους.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι γονείς της κας Μελάνια Τραμπ έγιναν δεκτοί από τις ΗΠΑ ως μόνιμοι κάτοικοι», ανακοίνωσε ο δικηγόρος Μάικλ Γουαιλντς.

Η είδηση έδωσε πάτημα στους Δημοκρατικούς για να ξεκινήσουν τα ειρωνικά σχόλια εναντίον του Αμερικανού προέδρου.

«Κάθε αμερικανική οικογένεια έχει κάνει χρήση των προγραμμάτων για την μετανάστευση τα οποία ο Τραμπ θέλει να καταργήσει, συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς του», δήλωσε το μέλος του Κογκρέσου και Δημοκρατικός, Λουίς Γκουτιέρεζ.

Από όταν ανέλαβε την προεδρεία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ έχει σχεδόν εκμηδενίσει την δυνατότητα μεταναστών να φέρουν συγγενείς τους στις ΗΠΑ και ετοιμάζει νόμο που θα επιτρέπει σε μετανάστες να φέρνουν στις ΗΠΑ μόνο τις συζύγους τους και τα παιδιά τους και όχι τους γονείς τους.

Εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε ότι οι Κναβ, δεν είναι μέλη της κυβέρνησης και έχουν δικαίωμα στην ιδιωτικότητά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top