Τέσσερις φορες σε θάνατο καταδικάστηκε ο 24χρονος που βίασε 7χρονη, τη σκότωσε και πέταξε το πτώμα της στα σκουπίδια

Ο φόνος της Zainab Ansari είχε προκαλέσει οργισμένες διαμαρτυρίες στο Πακιστάν

Δικαιοσύνη αποδόθηκε για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της 7χρονης Zainab Ansari στο Πακιστάν.

Ο θάνατος του μικρού κοριτσιού είχε προκαλέσει οργισμένες διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις (κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν δυο διαδηλωτές) καθώς το παιδάκι είχε βρει μαρτυρικό θάνατο, με τον 24χρονο Imran Ali να πετά το πτώμα της στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BBC, δικαστήριο του Πακιστάν καταδίκασε τον 24χρονο κατά συρροή δολοφόνο σε 4 φορές σε θάνατο.

Παρών στο δικαστήριο ήταν και ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, ο οποίος άκουσε με ανακούφιση την τιμωρία για τον 24χρονο.

Να σημειώσουμε, πως ο Ali σύμφωνα με την αστυνομία, συνδέεται με τους φόνους τουλάχιστον 7 κοριτσιών στην περιοχή, στα οποία προηγουμένως είχε επιτεθεί σεξουαλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πακιστάν: Συνελήφθη ο άντρας που βίασε και σκότωσε την 7χρονη – Είναι ένας 24χρονος κατά συρροή δολοφόνος

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

Το πτώμα της μικρής βρέθηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων στην περιφέρεια Κασούρ, κοντά στη Λαχόρη, στις 9 Ιανουαρίου, τέσσερις ημέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Σύμφωνα το Reuters, ο 24χρονος ήταν γείτονας της οικογένειας της 7χρονης. Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φαίνεται η μικρή, την ημέρα της απαγωγής της, να περπατάει ήσυχα μαζί με έναν άνδρα που αναγνωρίστηκε ως ο απαγωγέας της.

Τελικά οι Αρχές κατάφεραν να «δέσουν» το DNA του με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πτώμα του κοριτσιού και να τον συλλάβουν για τον αποτρόπαιο φόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top