Γάμος με την πρώτη ματιά: Bρήκε τον έρωτα της ζωής της μέσα από ριάλιτι γνωριμιών

Συνάντησε τον γαμπρό κατευθείαν στη εκκλησία και εκτός από ωραίος ήταν και εκατομμυριούχος

Τέλος καλό όλα καλά για μια νέα γυναίκα η οποία αρκετές φορές έφτασε κοντά στον γάμο αλλά την τελευταία στιγμή κάτι συνέβαινε και χώριζε.

Ένα ριάλιτι γνωριμιών έδωσε τη λύση, καθώς η 32χρονη Στέφανι συνάντησε τον γαμπρό κατευθείαν στην εκκλησία και για καλή της τύχη ήταν και όμορφος και πλούσιος.

Στο video, θα δείτε τη στιγμή που ο εκατομμυριούχος Μπεν, 36 ετών, βλέπει για πρώτη φορά την κατά τέσσερα χρόνια μικρότερή του Στέφανι.

Ο έρωτας τους είναι κεραυνοβόλος, κάτι που φαίνεται στα μάτια και την έκφραση των προσώπων και των δυο καθώς πλησιάζουν ο ένας τον άλλον. 

Οι καλεσμένοι το βλέπουν και δε μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Το ζευγάρι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου.

Που να το φανταζόταν η Στέφανι,η οποία πριν τον εκατομμυριούχο, σύζυγό της πλέον, Μπεν χαρακτήριζε τον εαυτό της εκπαιδεύτρια αντρών, ότι αυτό θα ήταν το πεπρωμένο της, καθώς οι προτάσεις γάμου που της έκαναν οι πρώην της δεν είχαν αίσιο τέλος. 

Τώρα όμως βρήκε τον κατάλληλο άντρα στο πρόσωπο του Μπεν ο οποίος είναι ένας ρομαντικός άντρας που τυχαίνει να έχει και πολλά χρήματα. Η πρώην του τον εγκατέλειψε και έφυγε με άλλον στην χώρα μας.

Ο γάμος οργανώθηκε από την παραγωγή της βρετανικής εκδοχής του αμερικανικού τηλεοπτικού ριάλιτι «Παντρεμένοι με την Πρώτη Ματιά». Υπέβαλλαν τη Στεφάνι σε μια σειρά ψυχολογικών και επιστημονικών τεστ προκειμένου να της βρουν τον ιδανικό άντρα και φαίνεται ότι τα κατάφεραν.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top