Ροζ σκάνδαλο αλά Κλίντον-Λεβίνσκι απειλεί τον Τραμπ: Πορνοστάρ ισχυρίζεται πως έχει λεκιασμένο φόρεμα από ερωτική τους συνάντηση

Η Στόρμι υποστηρίζει πως το φορούσε κατά την ερωτική τους συνεύρεση

Ένα ροζ σκάνδαλο αλά Μπιλ Κλίντον-Μόνικα Λεβίνσκι απειλεί τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς λέει ότι έχει κρατήσει το χρυσό μίνι φόρεμα με το DNA του νυν προέδρου, το οποίο φορούσε κατά τη σεξουαλική τους συνεύρεση.

Ο ποδόγυρος καίει αμερικανούς προέδρους! 20 χρόνια πριν ήταν ο Μπιλ Κλίντον με την τότε μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο Μόνικα Λεβίνσκι. Το.. ροζ σκάνδαλο ήταν μπλε: Το φόρεμα της Μόνικα με το γενετικό υλικό του Κλίντον.

Τώρα, έρχεται το χρυσό φόρεμα της Στόρμι Ντάνιελς,  ασορτί με τα ... χρυσά γούστα του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Στόρμι -αλά Μόνικα- απειλεί να δώσει για εξέταση DNA το... αμαρτωλό φόρεμα-απόδειξη της ερωτικής συνεύρεσης με τον Τραμπ το 2006 (4 μήνες αφότου η Μελάνια γέννησε τον Μπάρον). Ως τώρα κρατούσε το στόμα της ερμητικά κλειστό.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν, καθώς ο δικηγόρος του Τραμπ τα έκανε θάλασσα. Παραδέχτηκε ότι, ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2016, της έδωσε για να το… «βουλώσει» 130.000$ δολάρια από την τσέπη του, δανεικά κι αγύριστα, για λογαριασμό του Τραμπ. Η Στόρμι θεωρεί ότι η συμφωνία σιωπής, παραβιάστηκε. Τώρα θα.. «μιλήσει» το απαστράπτον φόρεμα.

Το μπλε φόρεμα της Λεβίνσκι παραλίγο να τινάξει στο αέρα τον γάμο των Κλίντον.  Τι θα γίνει με το χρυσό φόρεμα της Στόρμι, που τώρα ζητά εξαψήφιο ποσό για να τα πει όλα; Θα αντέξει ένα δημόσιο ρεζίλεμα η Μελάνια, ή μήπως έρχεται το τέλος μιας σχέσης που ήδη παραπαίει;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top