Συγκλονιστικό video: Αγοράκι 2 ετών πηδά από αποβάθρα του Μετρό και σώζεται στο παρά πέντε

Ένας έφηβος επιβάτης με κίνδυνο της ζωής του, πήδηξε και το έσωσε

«Άγιο» είχε ένα αγοράκι μόλις 2 ετών στην Ιταλία, το οποίο ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του την ώρα που βρίσκονταν σε σταθμό του μετρό στο Μιλάνο, και έπεσε στην αποβάθρα.

Όπως θα δείτε και στο video που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το παιδάκι που ονομάζεται Mohamed (όπως έγινε αργότερα γνωστό), τρέχει και πέφτει στην αποβάθρα.

Ένας 18χρονος επιβάτης που εκείνη την ώρα περιμένει το μετρό, δίχως να διστάσει παρατά τα πράγματά του και πηδά για να το σώσει, με κίνδυνο της ζωής του.

Αμέσως, ανεβάζει το 2χρονο αγοράκι στην ειδική πλατφόρμα, παίρνει το παιχνίδι του παιδιού που επίσης είχε πέσει, τσεκάρει το μόνιτορ για να δει πότε έρχεται ο συρμός και ανεβαίνει κι εκείνος με ορμή στην πλατφόρμα.

Ο 18χρονος ήρωας ονομάζεται Lorenzo Pianazza, ενώ όπως έγινε γνωστό, δε δίστασε να πηδήξει και να σώσει το αγοράκι, παρά το γεγονός ότι ο επόμενος συρμός έφτασε σε 90 δευτερόλεπτα.

Ο μικρός Mohamed μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως χαίρει άκρας υγείας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top