Απίστευτες αποκαλύψεις για σύμβουλο του Λευκού Οίκου – Ξυλοκοπούσε βάναυσα τις συζύγους του

Αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του

Σύμβουλος του Λευκού Οίκου ξυλοκοπούσε τις συζύγους του

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθυντής προσωπικού του Λευκού Οίκου Ρόμπ Πόρτερ, μετά από τις καταγγελίες δύο πρώην συζύγων του ότι υπήρξαν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Σάντερς δήλωσε ότι ο Πόρτερ θα παραμείνει προσωρινά στη θέση του για να εγγυηθεί μια ομαλή μετάβαση, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι παραιτείται παρά το γεγονός ότι οι «σκανδαλώδεις κατηγορίες σε βάρος του είναι ψευδείς».

Ωστόσο, μία από τις πρώην συζύγους του, η Κόλμπι Χόλντερνες δήλωσε στη Daily Mail ότι είχε αποπειραθεί να την στραγγαλίσει και την είχε γρονθοκοπήσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Μάλιστα παραχώρησε στην εφημερίδα και φωτογραφία στην οποία η ίδια έχει μελανιασμένο μάτι από γροθιά όπως ισχυρίζεται που της είχε ρίξει ο πρώην σύζυγός της. 

Η άλλη του σύζυγος, η Τζένιφερ Γουίλομπι σε συνέντευξή της στο The Intercept δήλωσε ότι είχε υποστεί σωματική και ψυχολογική βία από τον Πόρτερ.

Εκείνος πάντως επιμένει και σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει «ενορχηστρωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησής του», υποστηρίζοντας ότι οι προ δεκαπενταετίας φωτογραφίες δεν έχουν σχέση με ότι είχε συμβεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top