Μαρτυρικός θάνατος για ζευγάρι: Βίασαν και έφαγαν ζωντανή τη γυναίκα ενώ ο σύζυγός της έβλεπε τα πάντα

Η ληστεία που κατέληξε σε κανιβαλισμό – Προσοχή το κείμενο περιέχει λεπτομέρειες που ίσως σοκάρουν

Βραζιλία:Τη βίασαν και στη συνέχεια την έφαγαν ζωντανή

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Camacari της Βραζιλίας, από μια συμμορία νεαρών οι οποίοι αφού τους βασάνισαν και κακοποίησαν σεξουαλικά τη γυναίκα, στη συνέχεια τους σκότωσαν και έφαγαν μέρη του σώματός τους.

Το διεστραμμένο έγκλημα σόκαρε στις 9 Ιανουαρίου τη χώρα. Τα θύματα, η 44χρονη Cristina Amaral και ο 57χρονος σύζυγός της Juvenal, έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν μια τοπική συμμορία έμαθε πως είχαν πολλά χρήματα στο σπίτι τους από αποζημίωση σύνταξης.

Όπως έγινε γνωστό, η γιαγιά ενός εκ των δραστών δούλευε στο σπίτι των θυμάτων ως καθαρίστρια και μιλούσε μαζί τους. Φαίνεται πως «μοιράστηκε» τα «καλά νέα» με τον εγγονό της, εκείνος το είπε στους υπόλοιπους της συμμορίας και ακολούθησε η απόλυτη σφαγή με την οποία δεν σχετίζεται η γιαγιά του δράστη καθώς δεν είχε ιδέα για το τι σχεδίαζε ο εγγονός της.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

Αρχικά η συμμορία μπούκαρε στο σπίτι των θυμάτων και άρχισε να τους βασανίζει ώστε να δώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.

Όμως στη συνέχεια τα πράγματα ξέφυγαν.  Στην ομηρία που κράτησε 24 ώρες, η 44χρονη βιάστηκε μπροστά στον σύζυγό της και στη συνέχεια οι δράστες εικάζεται πως την έφαγαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Ο 57χρονος Juvenal είχε επίσης μαρτυρικό θάνατο καθώς τον χτύπησαν βάναυσα, τον μαχαίρωσαν και τον ανάγκασαν να βλέπει να βιάζουν τη γυναίκα του.

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν πως οι δράστες εξάσκησαν «τον κανιβαλισμό», προσθέτοντας πως έλειπαν τα εσωτερικά όργανα της 44χρονης «συμπεριλαμβανομένων της μήτρας και των ωοθηκών της» τα οποία οι δράστες έσκισαν. Κανείς δε γνωρίζει πού βρίσκονται τα όργανα της άτυχης γυναίκας.

«Διαπιστώσαμε ότι ο μαλακός ιστός είχε κοπεί σκόπιμα σε φέτες από τα κόκαλα των θυμάτων. Επίσης ερευνούμε αν όλα αυτά έγιναν ενώ τα θύματα ήταν ζωντανά ακόμα».

Για το αποτρόπαιο έγκλημα συνελήφθησαν ο 29χρονος Daniel Santos Neves, ο 25χρονος Carlos Alberto Neres, και τρεις έφηβοι, 13, 14 και 16 ετών που τα ονόματά τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Τα πτώματα του ζευγαριού βρέθηκαν σε κατάσταση αποσύνθεσης και καμμένα, σε έναν ρηχό τάφο στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top