Βίασε και δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του – Στη συνέχεια έκανε σεξ με το πτώμα της

Η ανατριχιαστική ομολογία του δολοφόνου στα social media λίγο πριν αυτοκτονήσει

19χρονος βίαζε την κοπέλα του ενώ ξεψυχούσε

Σοκ έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα με θύτη έναν 19χρονο από τη Ρωσία, και θύμα την 19χρονη πρώην κοπέλα του, με την οποία παρόλο που είχαν χωρίσει, έμεναν στο ίδιο σπίτι.

Για τον Artyom Iskhakov ο λόγος, ο οποίος ομολόγησε μέσω των social media απευθυνόμενος στους γονείς της άτυχης κοπέλας, πως την βίαζε ενώ τη δολοφονούσε ενώ στη συνέχεια έκανε σεξ δυο φορές με το πτώμα της. Μετά την ανατριχιαστική του περιγραφή, ο 19χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

Όπως μεταδίδει η «Daily Mirror», ο φοιτητής πληροφορικής και προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών διατηρούσε δεσμό με την 19χρονη Tatiana  Strakhova, άριστη φοιτήτρια σε ένα από τα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια της Ρωσίας.

Οι δυο τους συνέχισαν να μοιράζονται το ίδιο διαμέρισμα ακόμα και όταν χώρισαν. Μάλιστα η νεαρή Tatiana έβγαινε και με άλλους άνδρες, ενώ το τελευταίο διάστημα διατηρούσε δεσμό με κάποιον από το St. Petersburg.

Ο 19χρονος, είχε αποκτήσει εμμονή μαζί της και ήθελε απελπισμένα να κάνουν σεξ.

Όπως παραδέχτηκε στις «αρρωστημένες» του αναρτήσεις, «κουράστηκα να ακούω τις γ@μ*μένες της δικαιολογίες για ποιο λόγο δεν θέλει να τα πιεί μαζί μου και μετά να τη βλέπω να φλερτάρει με τον φίλο μου».

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ

 

Όταν επέστρεψε στο σπίτι η 19χρονη, ο Αrtyom άρχισε να της επιτίθεται, ρίχνοντάς της μπουνιές στο πρόσωπο μέχρι που μάτωσε και άρχισε να τον παρακαλάει να φύγει από το διαμέρισμα:

«Όμως δεν έφυγα. Σε κάποιο σημείο λιποθύμησε αλλά η καρδιά της συνέχιζε να χτυπά» περιγράφει ο 19χρονος, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχεται πως ενώ ήταν ακόμα ζωντανή και ψυχορραγούσε εκείνος τη βίαζε. Στη συνέχεια, τη στραγγάλισε και έκοψε το λαιμό της με ένα μαχαίρι.

Δεν έμεινε εκεί όμως καθώς τη μαχαίρωσε άλλες δυο φορές στα πλευρά μέχρι που πέθανε.

Ο ίδιος αναφέρει πως τη στραγγάλισε με ένα σχοινί που είχαν αγοράσει μαζί προκειμένου να πειραματιστούν στο Ιαπωνικό bondage (σαδομαζοχισμός).

Στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα για να φάει κάτι:

«Θα φάω σάντουιτς. Θα το απολαύσω όσο μπορώ» έγραψε και κοιμήθηκε αρκετές ώρες.

Όταν ξύπνησε, έκανε ξανά σεξ με το πτώμα της κοπέλας.

Στο τέλος, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και «ξύπνησε» από τη δολοφονική του μανία, αποφάσισε να κρεμαστεί. Πρώτα όμως, έγραψε ένα μήνυμα ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια της κοπέλας και από τη δική του οικογένεια:

«Κατέστρεψα την ευτυχία πολλών ανθρώπων για ποιο λόγο; Στο τέλος υπάρχει μόνο κενό που θα με καταπιεί. Σε τι μετατράπηκα; Συγγνώμη, δεν μπορώ να εξιλεωθώ για τις αμαρτίες μου».

Απευθυνόμενος στους γονείς του, είπε:

«Είμαι η απόλυτη απογοήτευση για εσάς. Δεν υπάρχει επιστροφή. Να θυμάστε κάτι καλό από μένα κάποιες φορές. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα κατέληγαν έτσι τα πράγματα». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top