Σκότωσε τη γυναίκα του, τραυμάτισε πέντε γείτονες και αυτοκτόνησε

Από τύχη γλίτωσε από τη μανία του η 14χρονη κόρη του

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Καζέρτα της Ιταλίας, όταν 48χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε πέντε γείτονές του πριν αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη Άννα Καρουζόνε απείλησε το σύζυγό της ότι θα τον εγκατέλειπε.

Εκείνος πήρε το όπλο του και την σκότωσε, ενώ μετά βγήκε στο μπαλκόνι, άρχισε να πυροβολεί και να φωνάζει «σκότωσα τη γυναίκα μου».

Την ώρα του φονικού στο σπίτι βρισκόταν και η 14χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία γλίτωσε παρά τρίχα και κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του πατέρα της.

Ο 48χρονος ιδιωτικός φρουρός, διατηρούσε στενές σχέσεις με μέλη της νεοφασιστικής οργάνωσης Φόρτσα Νουόβα.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, το απόγευμα της Δευτέρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του. Μάλιστα από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 21:30 το βράδυ η γειτονιά του ζευγαριού θύμιζε πεδίο μάχης με τον 48χρονο να έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και να πυροβολεί εναντίον οποιουδήποτε το πλησίαζε.

Μέσα στη μανία του τραυμάτισε πέντε άτομα, ανάμεσά τους δύο γυναίκες και ο αρχηγός των καραμπινιέρων της Μπελόνα, ο οποίος δέχθηκε σκάγια στο πρόσωπο.

Ο 48χρονος απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι στον αέρα και δεν άκουγε ούτε τις παρακλήσεις του ίδιου του πατέρα του για να παραδοθεί. Τελικά στις 21:30 ακούστηκε ένας πυροβολισμός μέσα από το σπίτι και οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 48χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Δούλευε στο Τορίνο και είχε επιστρέψει στην Καζέρτα για να περάσει λίγες μέρες με την οικογένειά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top