«Φορούσε 6 μήνες τα ίδια ρούχα, ήταν πεινασμένος»: Σοκάρουν οι περιγραφές συμμαθητή παιδιού από το σπίτι του τρόμου στην Καλιφόρνια

Οι σατανικοί γονείς κρατούσαν τα 13 τους παιδιά αλυσοδεμένα και υποσιτισμένα

Ένας πρώην συμμαθητής ενός από τα μεγαλύτερα παιδιά του «σπιτιού του τρόμου» στην  Καλιφόρνια, όπου οι γονείς- τέρατα κρατούσαν αιχμάλωτα τα 13 τους παιδιά, περιγράφει όλα όσα θυμάται για εκείνον.

Διαβάστε επίσης: «Με παρακολουθούσε στο μπάνιο»: Ανατριχιαστική μαρτυρία για τον πατέρα των 13 παιδιών που βρέθηκαν αλυσοδεμένα

                          Μέσα στο κολαστήριο που κρατούνταν δεμένα τα 13 αδέλφια

Εικόνες παραμέλησης στον κήπο του σπιτιού

Η Άνγκι Πάρα, θυμάται έναν από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, καθώς πήγαιναν μαζί στο ίδιο κολέγιο. Η Πάρα ανέφερε στο NBC πως το παιδί, το οποίο ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες στο σπίτι του είχε μονίμως μία θλίψη στα μάτια του.

«Ήταν απομονωμένος, δεν ήθελε ποτέ να κάνει παρέα με κανέναν. Ήταν παράξενος και φορούσε τα ίδια ρούχα κάθε μέρα για ένα ολόκληρο εξάμηνο», ανέφερε η Ανγκι.

Τα παιδιά ήταν ντυμένα όλα με τα ίδια ρούχα 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των σχολικών εκδηλώσεων, η γυναίκα ανέφερε πως το αγόρι έτρωγε πάντα πολύ κι ενώ φαινόταν πολύ πεινασμένο, ήταν υπερβολικά αδύνατο.

«Είχε κάτσει πάνω από την μερίδα με το φαγητό του και το έτρωγε χωρίς σταματημό», ανέφερε η ίδια, λέγοντάς το πως δεν το ξεχάσει ποτέ αυτό το περαστικό που φανέρωνε πόσο πεινασμένος ήταν.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Riverside αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι τα παιδιά, ηλικίας από δύο έως 29 ετών, βρέθηκαν βασανισμένα, να λιμοκτονούν μέσα στο βρώμικο σπίτι, την στιγμή που οι γονείς- τέρατα επέβλεπαν συνεχώς.

Σύμφωνα με έρευνες τα παιδιά έτρωγαν μόνο μία φορά την μέρα και έκαναν μπάνιο μερικές φορές το χρόνο.

Επίσης οι γονείς τους τα έδεναν στο κρεβάτι, δεν τα άφηναν να έχουν παιχνίδια ή ακόμη και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται πως προσπάθησε πρόσφατα να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, έτσι ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό τους, δηλαδή να γίνει η οικογένειά τους… reality show.

Τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως οι γονείς δεν νοιάζονταν καθόλου για τα παιδιά τους, καθώς έκαναν τόσα πολλά μόνο και μόνο για να μπορέσουν να βγουν στην τηλεόραση…

 

 

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top