Τα μηνύματα 12χρονων αγοριών που της ζητούσαν να κάνουν σεξ έβγαλε στη φόρα γνωστή Γαλλίδα πορνοστάρ, προκαλώντας αίσθηση στη Γαλλία.

Η 28χρονη Νικίτα Μπελούτσι, δημοσίευσε στο Twitter μηνύματα ανήλικων αγοριών που της κάνουν ανήθικες προτάσεις και κατηγόρησε τους γονείς τους για αδιαφορία και παντελή απουσία καθοδήγησης, όσον αφορά στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

«Βαρέθηκα να διδάσκω στα παιδιά για το σεξ» έγραψε η Μπελούτσι, κάνοντας παρατηρήσεις στους γονείς, οι οποίοι, όπως είπε δεν τα προσατεύουν από τη διαδικτυακή πορνογραφία.

Σε ένα από τα μηνύματα ένα αγόρι γράφει «γεια σου, είμαι 13 ετών και είμαι φαν σου, θα έκανες σεξ μαζί μου γυμνή παρακαλώ».

«Φίλε μου 13χρονε. Σκέψου τι ζητάς, κάνε τα μαθήματά σου και μην με ενοχλήσεις ξανά, αν επιμείνεις θα στείλω το μήνυμα αυτό στους γονείς σου», του απάντησε η Μπελούτσι.

Σε άλλο μήνυμα ένα άλλο παιδί τη ρωτά αν θέλει να κάνει σε μ’ έναν όμορφο 12χρονο.

«Η πρόσβαση σε πορνό στο διαδίκτυο είναι εύκολη και δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός έλεγχος, οπότε τώρα θεωρείται κανονικό να δέχεσαι μηνύματα από παιδιά που ζητούν φωτογραφίες, να χάσουν την παρθενιά του ή να θέλουν να κάνουν σεξαναρωτήθηκε η Μπελούτσι μέσω Twitter.

Tags: