Γαλλίδα πορνοστάρ καλεί γονείς να μαζέψουν τα 12χρονα παιδιά τους που της ζητούν σεξ

Έβγαλε στη φόρα τα μηνύματά τους

Πορνοστάρ τη λέει σε γονείς γιατί 12χρονα της ζητούν sex

Τα μηνύματα 12χρονων αγοριών που της ζητούσαν να κάνουν σεξ έβγαλε στη φόρα γνωστή Γαλλίδα πορνοστάρ, προκαλώντας αίσθηση στη Γαλλία.

Η 28χρονη Νικίτα Μπελούτσι, δημοσίευσε στο Twitter μηνύματα ανήλικων αγοριών που της κάνουν ανήθικες προτάσεις και κατηγόρησε τους γονείς τους για αδιαφορία και παντελή απουσία καθοδήγησης, όσον αφορά στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

«Βαρέθηκα να διδάσκω στα παιδιά για το σεξ» έγραψε η Μπελούτσι, κάνοντας παρατηρήσεις στους γονείς, οι οποίοι, όπως είπε δεν τα προσατεύουν από τη διαδικτυακή πορνογραφία.

Σε ένα από τα μηνύματα ένα αγόρι γράφει «γεια σου, είμαι 13 ετών και είμαι φαν σου, θα έκανες σεξ μαζί μου γυμνή παρακαλώ».

«Φίλε μου 13χρονε. Σκέψου τι ζητάς, κάνε τα μαθήματά σου και μην με ενοχλήσεις ξανά, αν επιμείνεις θα στείλω το μήνυμα αυτό στους γονείς σου», του απάντησε η Μπελούτσι.

Σε άλλο μήνυμα ένα άλλο παιδί τη ρωτά αν θέλει να κάνει σε μ’ έναν όμορφο 12χρονο.

«Η πρόσβαση σε πορνό στο διαδίκτυο είναι εύκολη και δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός έλεγχος, οπότε τώρα θεωρείται κανονικό να δέχεσαι μηνύματα από παιδιά που ζητούν φωτογραφίες, να χάσουν την παρθενιά του ή να θέλουν να κάνουν σεξ;» αναρωτήθηκε η Μπελούτσι μέσω Twitter.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top