Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας! 5χρονη νίκησε τον καρκίνο και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο

Την παρέσυρε μπροστά από το σχολείο της

5χρονη νίκησε τον καρκίνο και πέθανε σε τροχαίο

Πολλές φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και μας αποδεικνύει πόσο μικροί είμαστε. Αυτό συνέβη και στο Τορόντο του Καναδά όταν έγινε γνωστό πως ένα 5χρονο κοριτσάκι που είχε νικήσει τον καρκίνο, παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η Camila de Almeida Torcato διεγνώσθη με καρκίνο όταν ήταν μόλις δύο ετών. Μετά από εξαντλητικά χειρουργεία και επίπονες χημειοθεραπείες κατάφερε τελικά να νικήσει την ασθένεια και τον Σεπτέμβριο του 2017 οι γονείς της αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα για να πάει στο σχολείο.

Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια, καθώς μετά από λίγους μήνες, το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν εκείνη και ο μπαμπάς της χτυπήθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που είχε πάει να την πάρει από το σχολείο της.

Ένα κορίτσι ηλικίας 5 ετών που νίκησε τον καρκίνο σκοτώθηκε από περαστικό αυτοκίνητο έξω από το σχολείο της, σύμφωνα με αναφορές. 

Όπως κατέθεσε ο πατέρα της Camila το αυτοκίνητο στο οποίο δεν υπήρχε οδηγός κατευθύνθηκε με μεγάλη τραχύτητα προς το μέρος τους και καρφώθηκε πάνω στο αυτοκίνητό τους.

Μάλιστα δεν μπορούσε να θυμηθεί πόση ώρα έμειναν παγιδευμένοι μέσα στις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες, ενώ έμαθε για το θάνατο της κόρης του όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Η Camila πέθανε τη Δευτέρα το βράδυ μετά από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

 «Πήγα να την πάρω στο σχολείο επειδή την προηγούμενη μέρα με ρώτησε αν μπορούσα. Συνήθως η μητέρα της την παίρνει, αλλά εκείνη την ημέρα το έκανα εγώ», είπε ο πατέρας.

Στο σχολείο βρίσκονται από την Τρίτη σύμβουλοι πένθους για να βοηθήσουν τους μαθητές και τους καθηγητές να αντιμετωπίσουν το τραγικό αυτό περιστατικό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top