Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Κοπακαμπάνα - Ένα βρέφος νεκρό και 17 τραυματίες

Ο οδηγός έπαθε κρίση επιληψίας

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στον παραλιακό πεζόδρομο της Κοπακαμπάνα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, παρασύροντας και σκοτώνοντας ένα βρέφος 9 μηνών και τραυματίζοντας άλλα 17 άτομα.

Ο οδηγός προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα μετά το δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε την ώρα που πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων αρκετοί τουρίστες, έκαναν περίπατο στον διάσημο αυτό πεζόδρομο.

«Ο οδηγός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έπαθε κρίση επιληψίας, ενώ στο όχημά του βρέθηκαν και φάρμακα για την αντιμετώπιση της επιληψίας» δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας στο AFP, προσθέτοντας ότι ο οδηγός θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. «Η αστυνομία έχει αναλάβει την διεξαγωγή έρευνας, αλλά είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση» σημείωσε ο ίδιος.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο δίκτυο Globo News, το οποίο επικαλέστηκε το BBC, ότι ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στον ποδηλατόδρομο και στη συνέχεια διέσχισε τον παραλιακό πεζόδρομο, πέφτοντας πάνω στους ανθρώπους και τα τραπέζια και τις καρέκλες ενός καφέ προτού καταλήξει στην παραλία.

Η πρόσβαση στον παραλιακό πεζόδρομο και στην πλαζ της Κοπακαμπάνα είναι ελεύθερη και δεν εμποδίζεται από τσιμεντένια οδοφράγματα, όπως συμβαίνει σε άλλα τουριστικά θέρετρα του κόσμου.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top