Μέσα στο κολαστήριο που κρατούνταν δεμένα τα 13 αδέλφια

Χάρη στη γενναία αδελφή τους κατάφεραν να γλιτώσουν από τα βασανιστήριά τους

Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση των 13 αδελφών που βρέθηκαν αλυσοδεμένα μέσα στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η 17χρονη αδελφή τους ήταν εκείνη που βρήκε το θάρρος να αποδράσει από τη φυλακή τους και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Το κορίτσι βρήκε ένα παράθυρο ανοιχτό, σύρθηκε και βγήκε από το σπίτι. Λίγο πριν είχε βρει ένα παλιό κινητό, το οποίο δεν χρησιμοποιούνταν με το οποίο έβγαλε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι, οι οποίες αποκάλυπταν τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζούσαν.

Αμέσως μετά κάλεσε τη γραμμή έκτακτης ανάγκης και ειδοποίησε την αστυνομία, δείχνοντάς τους τις φωτογραφίες που έδειχναν τα αδέλφια της αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους ή σε άλλα έπιπλα και υποσιτισμένα.

Η 17χρονη διηγήθηκε όλα όσα είχε ζήσει, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και η μητέρα που άνοιξε την πόρτα φάνηκε να μην καταλαβαίνει γιατί πήγαν εκεί.

Και τα 13 παιδιά, τα επτά από τα οποία είναι ηλικίας από 18 έως 29 ετών είναι βιολογικά παιδιά του ζευγαριού, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν υπάρχουν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης, αν και όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται.

Στις φωτογραφίες από το σπίτι που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται ένα μόνο μέρος από το εσωτερικό του σπιτιού και η πίσω αυλή. Εκεί βρίσκεται ένα συντριβανάκι με τους ήρωες της Disney, αλλά και μπολάκια φαγητού ζώων επίσης με τους ήρωες της Disney.

Η οικογένεια ήταν λάτρεις τους όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει στα social media, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν από τη Disneyland.

Ο Ντέιβιντ και η Λουίζ Τέρπιν είχαν ανανεώσει τους όρκους του γάμου τους τουλάχιστον τρεις φορές, το 2011, το 2013 και το 2015 όλες στο Λας Βέγκας με… ιερέα τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο οι γονείς να πάσχουν από κάποια ψυχική ασθένεια. Τώρα ερευνάται η περίοδος που έμεναν στο Τέξας, πριν μετακομίσουν στην Καλιφόρνια, ενώ από τις έρευνες στο σπίτι αποκαλύφθηκε ότι στις ντουλάπες υπήρχαν κάποιες περίεργες οπές, ίσως για να μπαίνει οξυγόνο όταν έκλειναν εκεί μέσα τα παιδιά.

Οι γονείς του Ντέιβιντ Τέρπιν δήλωσαν σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις αν και παραδέχθηκαν ότι είχαν χρόνια να μιλήσουν με το γιο τους και δεν γνώριζαν τι κάνουν η νύφη και τα εγγόνια τους. Το ίδιο ίσχυε και για την οικογένεια της Λουίζ.

Η μικρότερη αδερφή της, McCeary Lee, μένει στο Γκουάμ και με ένα post στο Facebook αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν έχει πολλά πολλά με την αδερφή της αλλά εκείνη δεν πήγε ούτε στις κηδείες των γονιών τους, που πέθαναν με λίγους μήνες διαφορά το 2016.

«Ήταν πολύ απόμακροι και μετά βίας μας μιλούσαν. Ξέραμε ότι ο Ντέιβιντ και η Λουίζ ήταν λίγο περίεργοι αλλά δεν υπήρχε τρόπος να γνωρίζουμε ότι βασάνιζαν τα ανίψια μας» έγραψε. 

Η Λουίς προέρχεται από οικογένεια με πέντε παιδιά, κι όμως δεν είχε σχέση με καμία από τις αδερφές της.

Η άλλη της αδελφή, Ελίζαμπεθ Τζέιν Φλόρες, είχε να τη συναντήσει 19 χρόνια. Κρατούσαν επαφή μόνο μέσω τηλεφώνου αλλά ποτέ δεν την κάλεσε στο σπίτι της. Ποτέ δεν την άφησε να δει τα ανίψια της. 

Περιέγραψε επίσης πως οι γονείς της είχαν ξεκινήσει πολλές φορές να πάνε να δουν τα παιδιά τους, αλλά οι Τέρπιν δεν τους έλεγαν πού μένουν!

«Ποτέ δεν μας άφηνε να μιλήσουμε στα παιδιά. Δεν δεχόταν ούτε το αίτημά μου στο Facebook. Οι γονείς μου είχαν κλείσει πολλές φορές εισιτήρια για να πάνε να τους δουν αλλά δεν τους έλεγαν τη διεύθυνση. Οι γονείς του έκλαιγαν κάθε φορά. Πέθαναν πριν προλάβουν να τους ξαναδούν», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top