Ο Τραμπ πέταξε έξω από τον Λευκό Οίκο δημοσιογράφο του CNN

Δεν του άρεσε η ερώτηση που του έκανε κι έγινε έξαλλος

Οι σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τους δημοσιογράφους καλά κρατούν. Η κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν ακόμα εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ κορυφώθηκε  χθες όταν πέταξε έξω από το Οβάλ Γραφείο έναν από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του CNN γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που του έκανε.

Ο λόγος για τον Τζιμ Ακόστα, ο οποίος συνηθίζει να διακόπτει τον Αμερικανό Πρόεδρο και τους επιτελείς του όταν μιλούν στα ΜΜΕ, κάτι που έκανε και χθες κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.

«Είπατε κύριε Πρόεδρε ότι θέλετε να έρχονται περισσότεροι άνθρωποι από τη Νορβηγία ως μετανάστες στις ΗΠΑ; Είπατε ότι θέλετε περισσότερους από τη Νορβηγία; Είναι αλήθεια κύριε Πρόεδρε;» ρώτησε ο Τζιμ Ακόστα, ζητώντας διευκρινήσεις για τις τελευταίες δηλώσεις του Τραμπ για τους μετανάστες που φτάνουν στις ΗΠΑ από χώρες… απόπατους.

«Θέλω να έρχονται από παντού... παντού. Σας ευχαριστώ όλους», απάντησε ο Τραμπ, αλλά ο δημοσιογράφος του CNN επέμεινε:

«Μόνον Καυκάσιους ή από λευκές χώρες; Ή θέλετε να έρχονται κι άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου... Από διάφορες φυλές», φώναξε και τότε ο Τραμπ τον πέταξε έξω από τον Οβάλ Γραφείο.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος επιτέθηκε μέσω Twitter στο προσωπικό του Λευκού Οίκου που τον εμπόδισε να θέσει ερωτήσεις.

«Όταν προσπάθησα να επιμείνω στο θέμα στο Οβάλ Γραφείο, ο Τραμπ μου είπε να βγω “έξω”. Μετά πήγαμε στο Roosevelt Room όπου συνεργάτες του Λευκού Οίκου μας εμπόδισαν να θέσουμε ερωτήσεις», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top