Ντόναλντ τρως! Σε αυστηρή δίαιτα βάζουν τον Τραμπ οι γιατροί του

Κομμένα τα χάμπουργκερ και αυστηρή γυμναστική συστήνουν στον Αμερικανό πρόεδρο

Άκρας υγείας χαίρει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αλλά… Πάντα υπάρχει ένα αλλά και όπως ανακοίνωσε ο Ρόνι Τζάκσον, γιατρός του Λευκού Οίκου, ο Τραμπ θα πρέπει να χάσει επειγόντως 4 έως 7 κιλά και να αλλάξει εντελώς διατροφή και τρόπο ζωής.

Μάλιστα επειδή τον τελευταίο καιρό πολλά ακούστηκαν για τη διανοητική και ψυχική κατάσταση του προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τον γιατρό να προσθέσει ένα τεστ γνωσιακής λειτουργίας στο πλαίσιο των κλινικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και μάλιστα του είπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στους δημοσιογράφους.

Έτσι κι έγινε… Επί μία ώρα ο γιατρός του Λευκού Οίκου απαντούσε σε ερωτήσεις για την υγεία του προέδρου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον γιατρό του Λευκού Οίκου, ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε με άνεση το τεστ γνωσιακής λειτουργίας απαντώντας σωστά και στις 30 ερωτήσεις.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κοφτερό μυαλό, είναι πολύ εντάξει», διαβεβαίωσε ο γιατρός του.

Αυτό στο οποίο επέμεινε και θα είναι αυστηρός από εδώ και στο εξής είναι το βάρος του Αμερικανού προέδρου.

Ο Τραμπ είναι υπέρβαρος, στα όρια της παχυσαρκίας με ύψος 1,90 μ. και βάρος 108 κιλά. Η αρτηριακή του πίεση ήταν φυσιολογική, αλλά η χοληστερίνη του στα ύψη.

Έτσι ο γιατρός ανέλαβε δράση και όπως είπε θα αυξήσει την ημερήσια δόση του χαπιού που παίρνει για τη χοληστερόλη, ενώ ζήτησε να προσληφθεί ειδικός διατροφολόγος για να βελτιώσει τη διατροφή του Αμερικανού προέδρου.

Του ετοιμάζει μάλιστα κι ένα πρόγραμμα καθημερινής άθλησης που θα περιλαμβάνει και ποδήλατο για να χάσει τα παραπανίσια κιλά.

«Έδειξε περισσότερο ενθουσιασμό για τη δίαιτα μάλλον παρά για την άσκηση, αλλά θα προχωρήσουμε και τα δύο», ανέφερε ο Τζάκσον και πρόσθεσε ότι ίσως στρατολογήσει την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ για να βοηθήσει.

Γενικότερα πάντως όπως είπε και ο γιατρός «για την ηλικία του ο Τραμπ έχει πολλή ενέργεια και αντοχή», προσθέτοντας ότι δεν κοιμάται πολύ και ότι παίρνει φάρμακα κατά της τριχόπτωσης και μια πολυβιταμίνη.

Και αν ανησυχείτε μήπως πάθει τίποτα και φύγει για τον άλλο κόσμο νωρίς, μη φοβάστε. Ο γιατρός του το είπε καθαρά, θα φτάσει τα… 200. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top