Γονείς τέρατα κρατούσαν τα 12 παιδιά τους δεμένα και υποσιτισμένα

Σοκαρισμένοι οι γείτονές τους στην Καλιφόρνια

Γονείς τέρατα κρατούσαν τα 12 παιδιά τους δεμένα

Δώδεκα αδέλφια, ηλικίας 2 – 29 ετών εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς δεμένα με αλυσίδες, μέσα στη βρώμα και στα όρια της λιμοκτονίας, μέσα στο σπίτι τους σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνια.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το 13ο παιδί της οικογένειας, ένα κορίτσι 17 ετών, που κατάφερε να ξεφύγει από το κολαστήριο, όπου έμενε αιχμάλωτη με τα αδέλφια της.

Το κορίτσι κάλεσε την αστυνομία από ένα κινητό τηλέφωνο που βρήκε μέσα στο σπίτι και αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι, όπου συνέλαβαν τους γονείς.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Ριβερσάιντ, οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ βρίσκοντας τα 12 παιδιά αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους στο σπίτι.

«Τα θύματα έμοιαζαν υποσιτισμένα και ήταν πολύ βρώμικα», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη.

Το κορίτσι που ειδοποίησε τις αρχές, το οποίο αρχικά νόμιζαν ότι ήταν 10 ετών, κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την Άμεση Δράση την Κυριακή.

Οι γονείς των θυμάτων, ο Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν, 57 ετών, και η Λουίζα Άννα Τέρπιν, 49 ετών, συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βασανιστήρια και έκθεση των παιδιών τους σε κίνδυνο.

Η χρηματική εγγύηση που ορίστηκε ότι θα πρέπει να καταβληθεί για την προσωρινή αποφυλάκισή τους ορίστηκε στα 9 εκατομμύρια δολάρια.

Τα έξι από τα παιδιά είναι ανήλικα, τα υπόλοιπα επτά άνω των 18, ενώ όπως είπαν στους αστυνομικούς δεν έτρωγαν απολύτως τίποτα.

Η αστυνομία τόνισε στην ανακοίνωσή της ότι δεν είναι σαφές γιατί οι γονείς κρατούσαν τα παιδιά τους σε κατάσταση αιχμαλωσίας.

Οι γονείς αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον δικαστή την Πέμπτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top