Παχύσαρκο ζευγάρι έκανε σεξ για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια σχέσης

Και οι δυο μαζί ζύγιζαν μισό τόνο!

Σεξ για πρώτη φορά μετά από 11 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να κάνει ένα ζευγάρι παχύσαρκων. Και οι δυο μαζί, ζύγιζαν 569 κιλά, παραπάνω από μισό τόνο δηλαδή, ενώ η κατάστασή τους απειλούσε τη ζωή τους.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν, όταν ο 42χρονος Lee Sutton και η 39χρονη Rena Kiser από το Μιζούρι, αποφάσισαν να υποβληθούν σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου προκειμένου να σώσουν τη ζωή και τη σχέση τους.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν πολλά κιλά, κάτι που τους επέτρεψε να έρθουν σε ερωτική επαφή για πρώτη φορά, 11 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που γνωρίστηκαν.

Η ιστορία τους παρουσιάστηκε στο reality «My 600lv Life» που προβάλλεται στο TLC με τον 42χρονο Lee να δηλώνει ενθουσιασμένος που πλέον απέκτησε και σεξουαλικές σχέσεις με την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά πριν από 11 χρόνια, σε κλινική απώλεια βάρους. Ωστόσο αυτό δεν τους βοήθησε, και στα χρόνια που ακολούθησαν άρχισαν να παίρνουν περισσότερο βάρος.

Κάποια στιγμή, ο Lee ήταν τόσο υπέρβαρος που δεν μπορούσε να σηκωθεί καν από το κρεβάτι, ενώ η Rena δυσκολευόταν να φροντίσει τον ίδιο αλλά και τον εαυτό της. Μάλιστα η αύξηση των κιλών τους ήταν τόσο ραγδαίας, που άρχισαν να ανησυχούν για τη ζωή τους.

Τελικά μπήκαν σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής ώστε να χάσουν βάρος και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση στο Τέξας, με τον γιατρό να τους προειδοποιεί πως αν δεν χάσουν άμεσα τα παραπανίσια κιλά δεν τους απομένουν πολλά χρόνια ζωής.

Ένα χρόνο μετά την επέμβαση και αφού πάλεψαν με τις παλιές, κακές συνήθειές τους, ο Lee έφτασε στα 186 κιλά και η Rena στα 126, ατενίζοντας την καθημερινότητα με αισιοδοξία.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top