Συγκλονιστικό video: 18χρονη αποχωρίζεται το μωρό της πριν το δώσει για υιοθεσία

«Σε αγαπώ μικρό μου αγοράκι! Να αγαπάς τη μαμά σου» - Νέα Ενημέρωση: 21:54

Τις συγκλονιστικές στιγμές του αποχωρισμού μιας 18χρονης μητερας από το νεογέννητο παιδι της απαθανάτισε η ίδια σε βίντεο το οποίο ανέβασε στο ΥουΤube.

«Γλυκέ μου, όλα καλά....Αυτός είναι ο μικρούλης Ταγκαρτ Κάιντεν Μαρς...Αυτήν τη στιγμή είναι 100% δικός μου. Αυτό είναι για σένα Ταγκ. Κάνω αυτό το βίντεο για να σου δείξω πόσο πολύ σε αγαπώ...»

Με αυτά τα σπαρακτικά λόγια η Χαννα Μόνγκι αποχωρίζεται στα 19 της το μωράκι της το οποίο δίνει για υιοθεσία μόλις δυο ημέρες μετά τη γέννησή του.

«Σ’αγαπώ Ταγκαρτ Κάιντεν Μαρς. Μικρό μου αγοράκι. Γιόκα μου.Σε αγαπώ τόσο πολύ. Να αγαπάς τη μαμά σου τη Χάννα…»

Η Χάννα έμεινε έγκυος στα 18 της απρόσμενα μετά από σχέση μόλις δυο μηνών. Μαζί με τον πατέρα αποφάσισαν να δώσουν το παιδί για υιοθεσία καθώς έκριναν ότι δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν γονείς. Όταν όμως εκείνος πέθανε ξαφνικά δυο μήνες αργότερα τα πράγματα άλλαξαν:

«Από την ημέρα που ο πατέρας σου σκοτώθηκε υπέφερα μόνο με την σκέψη ότι θα σε δώσω σε άλλη οικογένεια, ενώ ήσουν το τελευταίο κομμάτι του. Αλλά μια ημέρα ξύπνησα και απλώς γνώριζα ότι η μοίρα σου είναι να είσαι με κάποιον άλλο» λέει συντετριμμένη στο μωρό της.

Τελικά η Χάννα βρήκε το κατάλληλο ζευγάρι.

«Αν δε σε αγαπούσα δεν θα ήμουν σε αυτήν τη θέση και δεν θα αποκτούσες αυτήν την υπέροχη οικογένεια» προσθέτει η 19χρονη στο video.

Μάλιστα η Χάννα έχει κάνει συμφωνία με το ζευγάρι το οποίο υιοθέτησε το παιδί της και το βλέπει συχνά, κάνοντας του μάλιστα και baby-sitting.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top